Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2010

Κουτσούκος: Έλεγχοι για ελληνοποίηση εισαγόμενης πατάτας

Κουτσούκος: Έλεγχοι για ελληνοποίηση εισαγόμενης πατάτας
Αποφασισμένος να συγκρουστεί με τα συμφέροντα που πρωτοστατούν στην συνεχόμενη απάτη με το «βάπτισμα» της εισαγόμενης πατάτας ελληνικής δήλωσε ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Γιάννης...
...Κουτσούκος, μιλώντας σε σύσκεψη του Συλλόγου Πατατοπαραγωγών Ηλείας.

Η σύσκεψη έγινε το βράδυ της Κυριακής στο Τραγανό, με πρωτοβουλία του νέου Δ.Σ. του συλλόγου.

Ο κ. Κουτσούκος τόνισε μεταξύ άλλων ότι, από την πλευρά του υπουργείου, θα ενταθούν οι έλεγχοι στα συσκευαστήρια πατάτας ώστε να παταχθεί το απαράδεκτο αυτό φαινόμενο που αποτελεί μια από τις μεγάλες πληγές της αγροτικής οικονομίας στην περιοχή.

Επέκρινε όσους προσπαθούν να κερδίσουν από τον ιδρώτα των παραγωγών και τόνισε ότι οι κυρώσεις για αυτούς θα είναι ιδιαίτερα αυστηρές:

«Στέλνουμε ένα ξεκάθαρό μήνυμα σήμερα σε όλα τα συσκευαστήρια πως όσοι προσπαθήσουν να κερδίσουν από τον ιδρώτα του παραγωγού και το εισόδημα του καταναλωτή, θα μας βρουν απέναντί τους. Θα εξαντλήσουμε όλα τα περιθώρια που μας επιτρέπει ο νόμος προκειμένου να το κάνουμε αυτό».

Η ανταπόκριση του κ. Κουτσούκου στην έκκληση των πατατοπαραγωγών της Ηλείας ικανοποίησε τα μέλη του συλλόγου αλλά και δεκάδες παραγωγούς που παραβρέθηκαν στη σύσκεψη.
ΗΛΕΙΑ ΤΩΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...