Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2010

Εξελίξεις με το γήπεδο στο Βοτανικό…

http://resources.sport-fm.gr/supersportFM/images/news/10/12/06/180355.jpg?w=400&f=bicubicΟλοκληρώθηκε η Δημόσια Διαβούλευση της νέας νομοθετικής ρύθμισης για τη Διπλή Ανάπλαση και το γήπεδο του Παναθηναϊκού στο Βοτανικό... Πλέον στην ΠΑΕ αναμένουν τις επόμενες κινήσεις της Κυβέρνησης και του Δήμου Αθηναίων.

Ταυτόχρονα, ο Παναθηναϊκός πάτησε Δανία και…κρύωσε από τους -3, κάτι που έγραψε και ο Ζιλμπέρτο στο twitter του, ενώ ο Ζεσουάλδο τόνισε ότι η ομάδα θα αγωνιστεί μόνο για τη νίκη. Σύμμαχος αυτού οι 800 οπαδοί που θα βρεθούν στο πλευρό του.

Ολοκληρώθηκε σήμερα η Δημόσια Διαβούλευση για τη νέα νομοθετική ρύθμιση για τη Διπλή Ανάπλαση που κατέθεσε το Υπουργείο Περιβάλλοντος Ενέργειας και κλιματικής αλλαγής. Το επόμενο βήμα αφορά την προώθηση προς ψήφιση της νομοθετικής ρύθμισης στη Βουλή.
 
Βέβαια η ψήφιση του νόμου από μόνη της δεν έχει καμιά σημασία αν δεν εξασφαλιστεί και η συνταγματικότητα του από πλευράς Υπουργείου. Η προηγούμενη εμπειρία όπου οι ρυθμίσεις που αφορούν στο γήπεδο αποδείχτηκαν απόλυτα συνταγματικές και από το ΣτΕ, όχι όμως και ο νόμος στο σύνολο του.

Αυτό που απομένει είναι ο Δήμος Αθηναίων ως φορέας υλοποίησης να προχωρήσει στον αναγκαίο επανασχεδιασμό του έργου με βάση τα νέα δεδομένα. Αυτό μπορεί να γίνει από την 1η Ιανουαρίου 2011, όταν και η νέα δημοτική αρχή που θα αναλάβει θα δείξει προς ποια κατεύθυνση θα κινηθεί. Αυτή είναι που θα πρέπει να επανασχεδιάσει το έργο, τα χρονοδιαγράμματα, καθώς και τις νέες συμβάσεις με τα εμπλεκόμενα μέρη. Για αυτό το λόγο στον Παναθηναϊκό παρακολουθούν τις εξελίξεις…

Πάτησε Δανία με 800 οπαδούς στο πλευρό του

Ο Παναθηναϊκός πάτησε Δανία και όλα τα μέλη της αποστολής ένιωσαν στο πετσί τους το κρύο, αφού από τους 18 βαθμούς κελσίου των Αθηνών έπεσαν στους -3 της Κοπεγχάγης. Οι πράσινοι δεν έκαναν επίσημες δηλώσεις, ωστόσο, ο Ζιλμπέρτο ενημέρωσε άμεσα το twitter του γράφοντας: "Φτάσαμε στην Κοπεγχάγη. Οι προβλέψεις για τον καιρό λένε -2 βαθμούς Κελσίου. Παίζουμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι". Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα από την άλλη τόνισε στους παίκτες του ότι θα παίξουν μόνο για νίκη.

Εν τω μεταξύ, 800 και πλέον οπαδούς θα έχει το «τριφύλλι» στο πλευρό του. Αυτό, όσο και να φαίνεται παράξενο έγινε για δύο λόγους. Αφενός είναι μια ωραία εκδρομή, αφετέρου, πολλοί φίλοι του Παναθηναϊκού είχαν κλείσει εισιτήριο τη στιγμή που έγινε η κλήρωση θεωρώντας ότι θα πανηγυρίσουν μια μεγάλη πρόκριση. Πράγμα που σημαίνει ότι κανείς φίλος της ομάδας δεν περίμενε τόσο άσχημη πορεία.

Τέλος, όσο αφορά τις μεταγραφές, το σίγουρο είναι ότι ο Παναθηναϊκός θα πάρει έναν κεντρικό χαφ και ένα επιθετικό. Αν κινηθεί για τρίτο παίκτη, αυτός ίσως είναι ο Κουμορτζί εάν δεχθεί ο Πανιώνιος τα έμψυχα ανταλλάγματα.
 
Πάντως, στο πράσινο στρατόπεδο θεωρούν τις περιπτώσεις δανεισμού πιο εφικτές λύσεις επειδή δεν θέλουν να προχωρήσουν σε αγορά τον Δεκέμβρη μια και περιέχει περισσότερο ρίσκο μια τέτοια κίνηση. Εξελίξεις ωστόσο αναμένονται, πιθανότατα μετά τις 15 του μήνα.
24ΩΡΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...