Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου 2010

Πεινασμένοι κλέφτες μπήκαν σε στάβλο και... έσφαξαν μοσχάρι!

Tο τεμάχισαν, πήραν το κρέας και το δέρμα και έφυγαν για να κάνουν Χριστούγεννα!MOSXARAKI
Ένα μοσχαράκι 80 περίπου κιλών ήταν η λεία των κλεφτών που εισέβαλαν προπαραμονή ριστουγέννων σε στάβλο στην Κομοτηνή, όχι για να κλέψουν, όπως απέδειξαν τα γεγονότα, αλλά για να φάνε. Το στάβλο ενός 70χρονου έβαλαν σαν στόχο οι άγνωστοι δράστες.
 
Η κλειδωμένη με λουκέτο σιδερένια πόρτα δεν ήταν αρκετή για να εμποδίσει τους κλέφτες, αφού έσπασαν την κλειδαριά με κάποιο εργαλείο και εισήλθαν στο χώρο. Αυτή ήταν και η μοναδική ζημιά που προκάλεσαν στο στάβλο του 70χρονου.

Οι δράστες μπήκαν στην αποθήκη όπου υπήρχαν έξι μοσχάρια.
 
Διάλεξαν το μικρότερο μοσχαράκι, 80 περίπου κιλών, το οποίο δεν έκλεψαν, αλλά έσφαξαν επιτόπου με μαχαίρι που οι ίδιοι προφανώς  διέθεταν, αφού ο ιδιοκτήτης του στάβλου δεν άφηνε στο χώρο τέτοιου είδους σύνεργα. 
 
Οι δράστες τεμάχισαν το ζώο, το έγδαραν και πήραν μαζί τους το κρέας και το δέρμα. Άφησαν όμως πίσω τους τα υπολείμματα και ένα καροτσάκι, με το οποίο προφανώς μετέφεραν το μοσχαράκι και το οποίο εικάζεται ότι είχαν κλέψει από κάπου αλλού. 
 
Ο ιδιοκτήτης διαπίστωσε την επόμενη μέρα το πρωί την απουσία του μικρού ζωντανού και κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...