Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου 2010

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Προβάρει τα ερυθρόλευκα ο Φορτούνης

Κοντά σε συμφωνία με τον Αστέρα Τρίπολης είναι ο Ολυμπιακός για την μεταγραφή του Κώστα Φορτούνη... 
Η διοίκηση επιθυμεί την απόκτηση ταλαντούχων Ελλήνων παικτών, ο Βαλβέρδε έχει δώσει την συγκατάθεση του για τον παίκτη και ο 18χρονος μεσοεπιθετικός προβάρει τα ερυθρόλευκα.

Κοντά σε συμφωνία με τον Αστέρα Τρίπολης είναι ο Ολυμπιακός για την μεταγραφή του Κώστα Φορτούνη από τώρα για το καλοκαίρι.
 
Η διοίκηση επιθυμεί την απόκτηση νεαρών ταλαντούχων Ελλήνων παικτών, ο Ερνέστο Βαλβέρδε έχει δώσει την συγκατάθεση του για τον παίκτη και ο 18χρονος μεσοεπιθετικός προβάρει τα ερυθρόλευκα για την επιστροφή του στο μεγάλο λιμάνι, καθώς στο παρελθόν έχει περάσει από τις ακαδημίες των Πειραιωτών

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "GOAL", ο Αστέρας Τρίπολης είναι θετικός στο ενδεχόμενο μεταγραφής του Κώστα Φορτούνη στον Ολυμπιακό, οι Αρκάδες έχουν την διάθεση να συμφωνήσουν από τώρα με τους ερυθρόλευκους για την μετακίνηση του ποδοσφαιριστή, αλλά για το καλοκαίρι, καθώς επιθυμούν να κρατήσουν τον παίκτη τους στο ρόστερ  έως το τέλος της σεζόν, ώστε να διεκδικήσουν τους στόχους τους. 
 
Οι Πειραιώτες δεν είναι αρνητικοί στην προοπτική αυτή, με την διοίκηση να έχει την διάθεση να φέρει στην ομάδα ταλαντούχους Έλληνες και εξελίξιμους ποδοσφαιριστές, έχοντας, πάντα την σύμφωνη γνώμη του Ερνέστο Βαλβέρδε, με τον Ισπανό τεχνικό να έχει δώσει την έγκριση του ώστε να προχωρήσει η υπόθεση.

Ο 18χρονος (16/10/1992) μεσοεπιθετικός είναι ενήμερος για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού και περιμένει με ανυπομονησία να δοθεί αίσιο τέλος στο μίνο σίριαλ μεταγραφής του, καθώς επιθυμεί να επιστρέψει στο μεγάλο λιμάνι.
 
Για όσους δεν γνωρίζουν, ο Κώστας Φορτούνης, προέρχεται από τις ακαδημίες των Πειραιωτών, αλλά στην πορεία δεν εκτιμήθηκε σωστά η περίπτωση του, με αποτέλεσμα ο παίκτης να φύγει από την νεανική ομάδα των ερυθρολεύκων. 
 
Όπως όλα δείχνουν, όμως, σύντομα και συγκεκριμένα το καλοκαίρι, θα επιστρέψει στον σύλλογο όπου πραγματοποίησε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα.
24oro

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...