ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ: Και τώρα… τρέχουμε!

Τα Χριστούγεννα πέρασαν, έρχεται η πρωτοχρονιά. Μεσολαβεί όμως μια εβδομάδα... (σχεδόν) ανάμεσά τους. Διάστημα κατά το οποίο ο Παναθηναϊκός είναι υποχρεωμένος να ολοκληρώσει (αν αυτό είναι δυνατόν) τις μεταγραφικές του κινήσεις. Οι «πράσινοι» θα προσπαθήσουν να αποκτήσουν τον Ιανουάριο δύο παίκτες. Έναν κεντρικό χαφ και έναν επιθετικό. Όμως, η έλλειψη χρημάτων, καθιστά αυτόματα την συγκεκριμένη προσπάθεια αρκετά δύσκολη, αλλά όπως και να έχει, χρόνος δεν υπάρχει. Το γιατί, απλό. Μετά την Πρωτοχρονιά, οι πρωταθλητές παίζουν στην Ξάνθη. Εκεί λοιπόν, είναι υποχρεωμένοι να νικήσουν. Σε διαφορετική περίπτωση, τότε το πρωτάθλημα μάλλον θα αποτελέσει παρελθόν… Άρα, μετά δεν θα έχει και ουσιαστικό νόημα να γίνουν βιαστικά οι μεταγραφές, για το πρωτάθλημα τουλάχιστον.

Κώστας Αντωνίου και Κάρλος Φρέιτας, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι βρίσκονται διαρκώς σε ανοιχτή γραμμή, ενώ προσπαθούν να ολοκληρώσουν όσο το δυνατόν γρηγορότερα την πρώτη μεταγραφή. Κρατώντας ενήμερο φυσικά και τον Ζεσουάλδο Φερέιρα. Όλα δείχνουν ότι η πρώτη κίνηση θα αφορά επιθετικό, μια και οι συζητήσεις με τον συγκεκριμένο παίκτη είναι προχωρημένες. Όμως, τόσο ο επιθετικός όσο και ο κεντρικός χαφ, τουλάχιστον σε επίπεδο βασικών επιλογών, είναι ονόματα που μέχρι τώρα δεν έχουν δει το φως της δημοσιότητας.

Όχι λατινική Αμερική

Αρκετά είναι τα ονόματα που έχουν δει το φως της δημοσιότητας και αφορούν παίκτες που αγωνίζονται στα πρωταθλήματα της Βραζιλίας και της Αργεντινής. Αυτούς πάντως, καλό θα ήταν να τους ξεχάσουμε. Επειδή στο «τριφύλλι» θεωρούν ότι αν έρθουν τώρα ποδοσφαιριστές από την άλλη άκρη του Ατλαντικού, θα χρειαστούν μεγάλο διάστημα προσαρμογής. Βλέπετε, στην νότια Αμερική αυτή την εποχή βρίσκονται σε περίοδο προετοιμασίας, περιμένοντας να αρχίσουν τα πρωταθλήματα.

Αποχωρήσεις

Πέρα από τους παίκτες που θέλει να αποκτήσει ο Παναθηναϊκός, είναι αρκετά τα ονόματα ποδοσφαιριστών που ανήκουν στους «πράσινους», αλλά κανείς δεν θα έλεγε όχι να αποχωρήσουν από το ρόστερ, έστω και με τη μορφή δανεισμού. Δημούτσος, Πλεσί και Ντάνι Φερνάντεζ είναι οι τρεις βασικοί υποψήφιοι, ενώ στην σχετική λίστα βρίσκεται και ο Λουίς Γκαρσία, αν και είναι πολύ δύσκολο να κατορθώσουν οι «πράσινοι» να… σπάσουν το συμβόλαιο του Ισπανού αυτή τη στιγμή. 

theplayer.gr 



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ (Σουρωτή) - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ :ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Αψίδα Γαλέριου ,Λευκός Πύργος , Ροτόντα, Πλατεία Αριστοτέλους Άνω πόλη -Επταπύργιο

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ