Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου 2010

Κρύο και χιόνια την Τρίτη

Πτώση της θερμοκρασίας και βόρειους ανέμους στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια, που τοπικά στα πελάγη θα φτάσουν τα 7 μποφόρ, προβλέπει η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία για την Τρίτη.

Σύμφωνα με την ΕΜΥ, θα σημειωθούν βροχές και σποραδικές καταιγίδες στα ανατολικά, ενώ αναμένονται χιόνια στα ορεινά της Θεσσαλίας και της κεντρικής Στερεάς, καθώς και στη Μακεδονία και τη Θράκη.
Στην Αττική θα σημειωθούν νεφώσεις, με τοπικές βροχές, ενώ πιθανή είναι η εκδήλωση καταιγίδας νωρίς το πρωί. Σταδιακά τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν και θα περιοριστούν στα βορειοανατολικά του νομού, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι, εντάσεως 4-5 μποφόρ και από το απόγευμα στα ανατολικά έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 13 βαθμούς Κελσίου.

Νεφώσεις και τοπικές βροχές ή χιονόνερο τις πρωινές ώρες προβλέπονται για τη Θεσσαλονίκη. Ωστόσο, αναμένεται γρήγορη βελτίωση του καιρού. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί, με ένταση 4-6 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 έως 7 βαθμούς Κελσίου.
e-net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΨΥΧΟΓΙΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΑ: Πρόεδρος πολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗ (των Βαϊων ) 28-4-2024

 Κατόπιν εντολής της πρόεδρου του ΔΣ του πολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου Κα Χρυσούλα Ψυχογιού  γίνεται η εξής ανάρτηση στο site του χωριού μ...