Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2011

Θερμό επεισόδιο στη Βουλή... πριν λίγο

Σε κλίμα ιδιαίτερης έντασης μεταξύ του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου και της προέδρου της ΚΟ του.

ΚΚΕ Αλέκας Παπαρήγα εξελίχθηκε η συζήτηση επί των ελληνοτουρκικών σχέσεων και διαφορών, κατά την...
 «Ώρα του πρωθυπουργού».

Ο κ. Παπανδρέου εκφράστηκε με σφοδρότητα κατά της γενικής γραμματέως του ΚΚΕ, αφού κατηγόρησε την κ. Παπαρήγα ως «κοινή συκοφάντη», σημειώνοντας ότι «υιοθετεί θεωρίες συνωμοσίας με εικοτολογίες που βλάπτουν και έχει καταστεί ο καλύτερος προπαγανδιστής του πιο ακραιφνούς κεμαλιστή στρατηγού του βαθέος κράτους της Τουρκίας».

Ο πρωθυπουργός διαβεβαίωσε ότι δεν υφίσταται θέμα υφαλοκρηπίδας του Καστελόριζου, θέμα που μετ` επιτάσεως έθεσε η κ. Παπαρήγα, λέγοντας ότι ο ίδιος πιστεύει στο χτίσιμο μιας ειλικρινούς σχέσης με τη γείτονα χώρα.

«Συνήθως, μετά τα μεγάλα λόγια ακολουθούν οι μεγάλες παραχωρήσεις μέσω της μυστικής διπλωματίας» απάντησε από την πλευρά της η κ. Παπαρήγα, προσθέτοντας ότι από το επιθετικό ύφος του πρωθυπουργού συνάγει ότι «σας πιάσαμε στα πράσα», ενώ υπογράμμισε ότι δεν υπάρχει καμία εμπιστοσύνη του ΚΚΕ στην πολιτική που ακολουθείται.
Πηγή: ksipnistere.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...