Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2011

Ανοιχτό το ενδεχόμενο κατάργησης των ΤΕΙ σε Πύργο και Αμαλιάδα

Ανοιχτό το ενδεχόμενο  κατάργησης των ΤΕΙ σε Πύργο και Αμαλιάδα
Ανοιχτό αφήνει για άλλη μια φορά η Κυβέρνηση το ενδεχόμενο κατάργησης των παραρτημάτων του Τ.Ε.Ι Πάτρας σε Πύργο και Αμαλιάδα, σύμφωνα με την απάντηση του Υφυπουργού κ. Ι. Πανάρετου σε Ερώτηση που...
... κατέθεσε στη Βουλή ο Βουλευτής Ηλείας Γιώργος Κοντογιάννης.
Σύμφωνα με τον Υφυπουργό Παιδείας: «Η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου έχει ανακοινώσει τις κατευθυντήριες γραμμές για τις αλλαγές που είναι απαραίτητες  στη λειτουργία των Ιδρυμάτων Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

Η εξειδίκευση της πολιτικής αυτής γίνεται στο πλαίσιο της διαβούλευσης η οποία ήδη έχει ξεκινήσει. Τόσο η αναβάθμιση των Ιδρυμάτων όσο και η χωροταξική αναδιάρθρωση και ανάπτυξή τους θα είναι αποτέλεσμα του διαλόγου σε περιφερειακό και σε εθνικό επίπεδο».

Είναι η δεύτερη φορά μέσα σε λίγους μήνες που ο πρώην Υφυπουργός Απασχόλησης καταθέτει Ερώτηση για το συγκεκριμένο ζήτημα και η Κυβέρνηση αρνείται να πάρει ξεκάθαρη θέση, καθώς και τότε η απάντηση της Υπουργού Παιδείας δεν εμπεριείχε καμιά δέσμευση για την τύχη του ΤΕΙ της Πάτρας και των παραρτημάτων του στον Πύργο και την Αμαλιάδα, γεγονός που επιτείνει την ανησυχία στους εκατοντάδες σπουδαστές του Ιδρύματος.
iliatora.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...