Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2011

Φοροδιαφυγή: Πρωταθλήτρια η Κηφισιά... αργυρό μετάλλιο η Γλυφάδα!

Η είδηση φυσικά και δεν πέρασε στα ... ψιλά. 14.000 πλούσιοι με ακίνητα αξίας άνω του ενός εκατομμυρίου “ξέχασαν” να τα δηλώσουν!


Οι φοροφυγάδες, που ακόμη δεν έχουν όνομα, το υπουργείο δεν τα έχει δώσει ακόμη στη δημοσιότητα, έχουν ... τόπο καταγωγής.

Οι 1.000 λοιπόν από τους κυρίους και τις κυρίες με τις τεράστιες περιουσίες για τις οποίες δεν πλήρωσαν ούτε ευρώ στην εφορία, είναι κάτοικοι Κηφισιάς.

Η φοροδιαφυγή όμως δεν είναι άθλημα μόνο των Β.Π. Όπως δείχνουν τα στοιχεία κατοικεί και στα νότια προάστια. Αυτό φαίνεται από το γεγονός ότι 770 από τους μεγαλοφοροφυγάδες είναι κάτοικοι Γλυφάδας.
Το χάλκινο μετάλλιο παίρνει το Ψυχικό με 450 μεγαλοκαρχαρίες που ποτέ δεν πλήρωσαν φόρο μεγάλης ακίνητης περιουσίας, ενώ την πρώτη εξάδα συμπληρώνουν άλλες... φτωχογειτονιές όπως το Μαρούσι, το Παλιό Φάληρο και το Χαλάνδρι.

Μεγαλοκαρχαρίες εντοπίστηκαν επίσης στη Ρόδο και τη Σαντορίνη (όχι στα ανοιχτά, στις ακριβές περιοχές πάνω στα νησιά) αλλά και στη... φτωχομάνα Θεσσαλονίκη. 
24oro

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...