Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2011

Μπορντό ούτε σε… δέκα χρόνια!

Το όλο θέμα με το ενδιαφέρον και την φημολογούμενη πρόταση της Μπορντό, όπως είναι λογικό έφερε αναστάτωση στον κόσμο του Παναθηναϊκού.


Βλέπετε, αν αυτή τη στιγμή έφευγε από την ομάδα ο Τζιμπρίλ Σισέ, ουσιαστικά θα ήταν σα να… πετούν λευκή πετσέτα οι «πράσινοι». Κάτι τέτοιο όμως δεν πρόκειται να συμβεί.


Κατ’ αρχάς να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι συγκεκριμένη πρόταση στο «τριφύλλι» δεν έγινε ποτέ απ’ την Μπορντό. Απλά, οι Γάλλοι χτύπησαν την πόρτα του Παναθηναϊκού και ρώτησαν αν παραχωρείται ο «φονιάς» του ελληνικού πρωταθλήματος. Η απάντηση που εισέπραξαν ήταν αρνητική και το θέμα τελείωσε εκεί.

Άρα τα… 10 εκατ. ευρώ που φεύγουν στον «αέρα», δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα. Όσο για το ποσό των 14 εκατ. ευρώ που γράφουν οι Γάλλοι ότι σκέφτονται να δώσουν οι «Γιρονδίνοι», είναι το νούμερο που έχει η ρήτρα του 29χρονου στράικερ. Σε μια τέτοια πρόταση δηλαδή, ο Παναθηναϊκός δεν μπορούσε να κάνει κάτι και όλα θα εξαρτιόνταν από τον ποδοσφαιριστή.

Πάμε τώρα και στην πλευρά του Σισέ. Ο Τζιμπρίλ είναι αποφασισμένος να μην φύγει από τον Παναθηναϊκό, ακόμη κι αν του κάνει πρόταση… η Μπαρτσελόνα. Κι αυτό γιατί δεν θέλει να αφήσει την ομάδα που ουσιαστικά τον αναγέννησε, στα μέσα της σεζόν. Όσο για το καλοκαίρι, κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει τίποτα. Όμως όχι για ομάδα όπως είναι η Μπορντό. Η Γαλλία δεν είναι ο ιδανικός προορισμός για τον Σισέ. 

Πολύ απλά, το σπίτι του είναι στην Αγγλία και ο μόνος τρόπος για να αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν από τους «πράσινους» είναι να δεχτεί πρόταση από καλή ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ. Όταν λέμε καλή, δεν εννοούμε την Άστον Βίλα ή την Νιούκαστλ που έχουν ακουστεί. Αν όμως έρθει η Λίβερπουλ για παράδειγμα, δίνοντας ένα ποσό της τάξης των 10 εκατ. ευρώ, τότε ο ίδιος ο Σισέ δεν αποκλείεται να ζητήσει να του δοθεί η δυνατότητα να αποχωρήσει. Κοινώς, δεν είναι καθόλου δεδομένο ότι ο 29χρονος θα φύγει από τον Παναθηναϊκό, ακόμη και στο τέλος της σεζόν.

Επίσης, για να επανέλθουμε στο θέμα της Μπορντό και τον ντόρο που δημιουργήθηκε, δεν είναι και λίγοι αυτοί που πιστεύουν ότι τα Γαλλικά δημοσιεύματα έχουν σκοπό να πιέσουν καταστάσεις, προκειμένου να πει το ναι η Λοριάν για την παραχώρηση του Γκαμέιρο στους «Γιρονδίνους». Άλλωστε, αυτός είναι ο νούμερο ένα στόχος της Μπορντό. 


theplayer.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...