Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2011

«Λαμπάδιασαν» αυτοκίνητα στα Δουνέικα


Συναγερμός σήμανε χθες λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Αμαλιάδας, μετά από τηλεφώνημα για την εκδήλωση πυρκαγιάς σε δύο οχήματα στην παραλία της Αγίας Μαρίνας Δουνεΐκων.


Ο 65χρονος ιδιοκτήτης του ενός οχήματος, μάρκας Volkswagen, είχε μεταβεί στην Αγία Μαρίνα για να περπατήσει και να κάνει τη γυμναστική του στην παραλία.

Στάθμευσε το αυτοκίνητό του μπροστά στην παραλία και έφυγε για να διαπιστώσει λίγη ώρα μετά ότι το αυτοκίνητο είχε τυλιχθεί στις φλόγες.


Έντρομος, έτρεξε στο παρακείμενο εστιατόριο φωνάζοντας στους ιδιοκτήτες να καλέσουν την Πυροσβεστική Υπηρεσία, γιατί καιγόταν το αυτοκίνητό του.

Η φωτιά επεκτάθηκε πολύ γρήγορα και σε λίγα λεπτά είχε τυλιχθεί στις φλόγες και το δεύτερο αυτοκίνητο που βρισκόταν ακριβώς σταθμευμένο δίπλα από του 65χρονου.
Επρόκειτο για ένα όχημα μάρκας Mercedes, ο ιδιοκτήτης του οποίου είχε παραδώσει τις πινακίδες και το είχε σταθμεύσει στο συγκεκριμένο σημείο μέχρις ότου το έθετε και πάλι σε χρήση, αλλά δεν πρόλαβε αφού τον πρόλαβε η φωτιά.

Στο σημείο έσπευσαν δύο οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αμαλιάδας που ρίχτηκαν στη μάχη με τις φλόγες, προσπαθώντας να περισώσουν και τα δύο οχήματα.

Το αυτοκίνητο του 65χρονου στο οποίο εκδηλώθηκε πρώτα η φωτιά, παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των πυροσβεστών, καταστράφηκε ολοσχερώς και η ζημιά ξεπερνά τις 5000 ευρώ, ενώ η το δεύτερο αυτοκίνητο υπέστη σημαντικές ζημιές.

Οι ιδιοκτήτες και των δύο πάντως δεν πίστευαν στα μάτια τους από αυτό που συνέβη και οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για βραχυκύκλωμα που σημειώθηκε στη μηχανή του οχήματος και είχε ως αποτέλεσμα την εκδήλωση της πυρκαγιάς.
pirgospress

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...