Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2011

Ο Έλληνας Μαραντόνα λέγεται... Βασίλης!

Το εγκώμιο του Έλληνα «Νουράγιεφ», Βασίλη Χατζηπαναγή έπλεξε η ισπανική ιστοσελίδα ...«Diarios du futbol» , χαρακτηρίζοντας τον Έλληνα Μαραντόνα!

Το αφιέρωμα στον «Βάσκια», βρίσκεται στα πρώτα κατά σειρά θέματα, γεγονός άκρως εντυπωσιακό.


Στο εν λόγω σαιτ, γράφονται  καθόλα κολακευτικά σχόλια απο τον Σέρχιο Κορτίνα, για έναν ποδοσφαιριστή που άφησε «ανεξίτηλο» το ποδοσφαιρικό  του στίγμα του στο ελληνικό ποδόσφαιρο, πιο συγκεκριμένα:

«Έχω δει πολλούς με το νούμερο 10, τους οποίους περιέγραφαν ως Μαραντόνα, αλλά όταν είδα τον Χατζηπαναγή η αντίδραση μου ήταν διαφορετική! Βλέποντας τα βίντεο διαπίστωσα ότι έμεινε στην Ελλάδα διδάσκοντας ποδόσφαιρο.


Γνωρίζω πως τον ήθελαν η Λάτσιο και η Άρσεναλ όμως αυτός έμεινε εκεί και... έγραψε ιστορία. Φανταστείτε τι θα έκανε αν ο Ρεχάγκελ τον είχε στο ρόστερ της εθνικής. Κάθε Κυριακή πήγαιναν οι αντίπαλοι οπαδοί στο γήπεδο για να τον δουν... να ντριμπλάρει μέσα σε τηλεφωνικό θάλαμο!»


Ακόμα γίνεται εκτενής αναφορά στα στατιστικά του ,στην ομάδα που τίμησε με τη παρουσία του τον Ηρακλή και στα υπόλοιπα κατορθώματα ίσως του πιο εντυπωσιακού παίκτη που πέρασε παο τα ελληνικά… ποδοσφαιρικά χορτάρια.


theplayer.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...