Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2011

Δέκα χρόνια φυλακή για 2 γραμμάρια ηρωίνης


Δέκα χρόνια φυλακή για 2 γραμμάρια ηρωίνης
Κάθειρξη 10 ετών και χρηματική ποινή 5.000 ευρώ επέβαλε το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Δωδεκανήσου...
σε έναν αλλοδαπό από τη Γεωργία, για δύο γραμμάρια ηρωίνης που βρέθηκαν σε πακέτο που παρέλαβε στις φυλακές της Κως.

Ο 40χρονος Γεωργιανός είχε καταδικαστεί σε φυλάκιση 15 ετών το 2007από το Πενταμελές Εφετείο Θράκης για πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης και είχε μεταφερθεί στις φυλακές της Κως. Αργότερα παρέλαβε πακέτο με ηρωίνη με αποτέλεσμα να του ασκηθούν ποινικές διώξεις σε βαθμό κακουργήματος για κατοχή ναρκωτικών, παραλαβή δέματος με ναρκωτικές ουσίες και απόπειρα εισαγωγής ναρκωτικών σε σωφρονιστικό κατάστημα.

Με αυτές τις κατηγορίες βρέθηκε χθες στο εδώλιο και στο άκουσμα της ποινής των 10 χρόνων ο κατηγορούμενος αντέδρασε βίαια βρίζοντας το σώμα για την απόφαση που έλαβε που τον στέλνει πίσω στη φυλακή.

Στις 17 Μαρτίου 2010 είχε δραπετεύσει μαζί με άλλους δύο ομογενείς από τη Ρωσία από τα κρατητήρια του αστυνομικού τμήματος στην Κω.

24oro

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...