Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2011

Ελληνικό: από εμπορικά κέντρα, μέχρι γήπεδα γκολφ και ενυδρείο-μαμούθ


Το μεγαλύτερο ενυδρείο του κόσμου οραματίζεται να φτιάξει στο χώρο του πρώην αεροδρομίου...
ο Χοσέ Ασεμπίγιο μαζί με δύο γήπεδα γκολφ, μαρίνες και εμπορικά κέντρα.

Για έναν μεγάλο κήπο μιλούν οι σχεδιαστές που δεν αποκλείουν όμως ακόμη και “κόψιμο” οικοπέδων για ήπια οικιστική ανάπτυξη.

Το έργο υπολογίζεται μεταξύ 5 και 7 δισ. Οι διαπραγματεύσεις με κάποιους από τους επενδυτές είναι σε προχωρημένο στάδιο, όμως όπως έχει ήδη αναφέρει ο κ. Παμπούκης δεν αναμένονται άμεσα υπογραφές.

Αν όλα πάνε καλά οι πρώτες υπογραφές ίσως πέσουν μετά από δύο μήνες. Όπως και να 'χει το σχέδιο είναι κάτι παραπάνω από φιλόδοξο.

Μια τεράστια μαρίνα θα μπορεί να φιλοξενήσει το λεγόμενο τουρισμό της χλιδής, κότερα και θαλαμηγούς πλουσίων δηλαδή, που εκτός από μεγάλα εμπορικά κέντρα στην περιοχή θα μπορούν να παίξουν και γκολφ σε δύο νέα υπερσύγχρονα γήπεδα.

Παράλληλα σχεδιάζεται ένα τεραστίων διαστάσεων ενυδρείο το οποίο θα αποτελέσει και την ατραξιόν, όχι μόνο της περιοχής αλλά και της Ελλάδας στο σύγχρονο τουριστικό της προφίλ.
Παράλληλα θα υπάρξουν χώροι για συνεδριακά κέντρα.

24oro

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...