Οι τσαντάκηδες πήγαν Ανδραβίδα


Σαν περιοδεύων θίασος κυκλοφορούν οι τσαντάκηδες στον Κάμπο της Ηλείας. Την Τετάρτη έδωσαν «παράσταση» στην περιοχή της Ανδραβίδας. 
Σε δύο εμφανίσεις δεν έκαναν και πολλά πράγματα, αλλά όσο να ‘ναι τα στατιστικά γράφουν…
Στις 10:20 οι δύο δράστες έκαναν την πρώτη εμφάνιση, στην οδό Αγίου Κωνσταντίνου. Πάνω στο «παπάκι» τους, ακολούθησαν μια 48χρονη γυναίκα και την κατάλληλη στιγμή πέρασαν από πίσω της και άρπαξαν την τσάντα της. Στα δύο πορτοφόλια που αυτή περιείχε υπήρχαν 250 ευρώ, βιβλιάριο τραπέζης και ταυτότητα.

Στις 11:05 τα παλικάρια έκαναν τη δεύτερη εμφάνιση, αυτή τη φορά στην οδό Κολοκοτρώνη. Εκεί πλησίασαν από πίσω μια 40χρονη, αρπάζοντας την τσάντα της. Ένα κινητό τηλέφωνο και διάφορα κλειδιά ήταν κάποια από τα περιεχόμενα της τσάντας.

Στην Αγία Μαύρα, δεν χτύπησαν τσαντάκηδες, αλλά μια παρέα αθίγγανων. Μια ομάδα από τρία άτομα, δύο άντρες και μια γυναίκα, κατάφεραν με τη μέθοδο της απασχόλησης να κλέψουν εκατό ευρώ, από συρτάρι ψιλικατζίδικου. Στη συνέχεια μπήκαν στο αυτοκίνητό τους (ένα Hyundai Accent χωρίς πινακίδες κυκλοφορίας) και εξαφανίστηκαν.
iliatora.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ (Σουρωτή) - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ :ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Αψίδα Γαλέριου ,Λευκός Πύργος , Ροτόντα, Πλατεία Αριστοτέλους Άνω πόλη -Επταπύργιο

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ