Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2011

Ένας 21χρονος από την Ανδραβίδα φέρεται πως είναι ο δράστης ζωοκλοπών στην ευρύτερη περιοχή, σύμφωνα με την αστυνομία. Ο νεαρός συνελήφθη, ενώ αναζητείται και δεύτερο άτομο ως συνεργός. Οι δύο τους κατηγορούνται πως...
... είχαν κλέψει οκτώ αρνιά από δύο στάβλους.
Από στάβλο στο Τραγανό οι δύο δράστες  έκλεψαν τρία αρνιά, χρησιμοποιώντας το αυτοκίνητο του 21χρονου. Ο ιδιοκτήτης τους πήρε χαμπάρι, δεν τους πρόλαβε, αλλά τα όσα είδε βοήθησαν στις έρευνες. Οι αστυνομικοί κάνοντας έλεγχο σε καταυλισμό αθίγγανων εντόπισαν το όχημα καθώς και τον 21χρονο.
Το αυτοκίνητο είχε έντονη τη μυρωδιά αλλά και τις... τρίχες των ζώων, ενώ ο δράστης ήταν κρυμμένος σε παρακείμενο οικόπεδο. Είδε τους αστυνομικούς, προσπάθησε να διαφύγει αλλά τελικά συνελήφθη.

Ο παθών αναγνώρισε τον δράστη αλλά και το αυτοκίνητο. Κατά την προανάκριση προέκυψε ότι ο ίδιος μαζί με τον συνεργό του φέρονται ως οι δράστες και δεύτερης ζωοκλοπής στην Ανδραβίδα, όπου από στάβλο πήραν πέντε αρνιά, καθώς το αυτοκίνητο του είχε γίνει αντιληπτό και σε αυτή την περίπτωση.

Σε άλλες περιπτώσεις κλοπών, στον αρχαιολογικό χώρο του Λεπρέου στη Ζαχάρω, άγνωστοι έκλεψαν το καλώδιο του ρεύματος που συνέδεε το στύλο της ΔΕΗ με τον χώρο. Στο γυμνάσιο της Βάρδας οι κλέφτες αφαίρεσαν από το κυλικείο 140 ευρώ και διάφορα φαγώσιμα, συνολικής αξίας 310 ευρώ. Στο Μάχου Βαρθολομιού, άγνωστοι έκλεψαν έξι κυψέλες μελισσών με το περιεχόμενό τους, αξίας 720 ευρώ.
iliatora.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...