Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2011

Μετ’ εμποδίων η μεταφορά των μαθητών Αχαΐας…


Μετ’ εμποδίων η μεταφορά των μαθητών Αχαΐας…
Σύμφωνα με τον Πρόεδρο του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Ανδρέα Μανωλόπουλο... η μεταφορά των μαθητών της Αχαΐας... σήμερα θα γίνει μετ΄ εμποδίων λόγω της απεργίας των οδηγών λεωφορείων οι οποίοι διαμαρτύρονται για την μη καταβολή των δεδουλευμένων τους.


Ωστόσο ο ίδιος επισημαίνει ότι από την Δευτέρα το σκηνικό θα αλλάξει και η μεταφορά των μαθητών θα πραγματοποιείται κανονικά.

Υπενθυμίζεται ότι χθες το μεσημέρι είχε προηγηθεί σύσκεψη στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας. Τη σύσκεψη είχε συγκαλέσει ο Αντιπεριφερειάρχης Γρηγόρης Αλεξόπουλος, και συμμετείχαν ο κ. Κατσιφάρας, εκπρόσωποι του ΚΤΕΛ, αλλά και του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων.

Η Περιφέρεια πρότεινε στους μεταφορείς των μαθητών την παράταση της σύμβασης για τη μεταφορά των παιδιών στα σχολεία, ενώ ο υφυπουργός κ. Ντόλιος έχει υποσχεθεί την χορήγηση 40 εκ ευρώ έως τις 15 Μαρτίου, για την εξόφληση μέρος των οφειλομένων σε μεταφορείς μαθητών σε όλη την Ελλάδα.

24oro

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...