Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2011

Μοιράστηκαν τις εντυπώσεις Ξάνθη και Λάρισα

1-1 στα Πηγάδια
Μοιράστηκαν τις εντυπώσεις Ξάνθη και Λάρισα στα Πηγάδια, καθώς αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1 μετά από πολύ καλό παιχνίδι. Και οι δύο ομάδες είχαν
τις ευκαιρίες τους για να κερδίσουν, αλλά ιδιαίτερα για την ΑΕΛ η ισοπαλία μοιάζει με ήττα. Ο Μπόατενγκ στο 14’ άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους, ο Ρομέου στο 38’ ισοφάρισε για τη Λάρισα.
 

 
Το φιλμ του αγώνα:
 
12’ Ο Μαρσελίνιο πιάνει το σουτ, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.
14’ ΓΚΟΛ (1-0): Στην πρώτη καλή στιγμή του αγώνα η Ξάνθη πήρε το προβάδισμα. Μετά το κόρνερ του Μαρσελίνιο, ο Γκσμπούρνινγκ έδιωξε την μπάλα πάνω στη γραμμή, αλλά μετά από αναταραχή αυτή έφτασε στον Μπόατενγκ που με δυνατό σουτ άνοιξε το σκορ.
16’ Ο Αντεφέμι έδιωξε τελευταία στιγμή την μπάλα, πριν αυτή φτάσει στον Τσιμπάμπα, που θα είχε εύκολο έργο για να σκοράρει.
23’ Ο Κιντάτα κατέβασε ωραία την μπάλα, έπιασε και το σουτ, αλλά ο Τσοντοφάλσκι αντέδρασε σωστά.
27’ Ο Βενετίδης έδιωξε την μπάλα πριν αυτή περάσει τη γραμμή, μετά από το σουτ που επιχείρησε ο Μαρσελίνιο. 
37’ Σπουδαία ευκαιρία για τη Λάρισα. Ο Τσιμπάμπα έκανε εξαιρετική προσπάθεια, φεύγει απέναντι από τον Γκσπούρνινγκ, αλλά ο Αυστριακός έδιωξε την μπάλα, η οποία έφτασε στον Ρομέου που σούταρε, όμως ο Κωστούλας απομάκρυνε πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή.
38’ ΓΚΟΛ (1-1): Ισοφάριση για τη Λάρισα με τον Ρομέου, που με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, έπειτα από το γέμισμα του Μετίν.
63’ Ευκαιρία για την Ξάνθη. Ο Πόι έκανε τη σέντρα από τα δεξιά, αλλά ο Μπόατενγκ δεν μπόρεσε με κεφαλιά από καλή θέση να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.
71’ Εκτέλεση φάουλ του Μαρσελίνιο, έπεσε ο Τσοντοφάλσκι και έδιωξε την μπάλα.
75’ Ευκαιρία για τη Λάρισα με τον Τσιμπάμπα, ο οποίος δεν μπόρεσε απέναντι από τον Γκσπούρνινγκ να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.
 
ΣΚΟΡΕΡ: 14’ Μπόατενγκ – 38’ Ρομέου
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Παμπορίδης (Κιλκίς) 
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Μπόατενγκ - Πανκράτ, Ρέντζας, Αμπουμπακαρί
 
Skoda ΞΑΝΘΗ (Νίκος Παπαδόπουλος): Γκσπούρνινγκ, Κομεσίδης, Στιούαρτ, Κωστούλας, Βάλλας Αντεφέμι, Μπόατενγκ Μαρσελίνιο, Πόι (72’ Κατόνγκο), Κιντάνα (60' Φλίσκας) Σουάνης (69’ Καζάκης). 
ΛΑΡΙΣΑ (Νίκος Κωστένογλου): Τσοντοφάλσκι Βενετίδης, Μελίσσης (46' Ρέντζας), Κολοβέτσιος, Ταυλαρίδης - Αμπουμπακάρι, Ρομέου, Ιγκλέσιας, Μετίν (64’ Σίμιτς), Πανκράτ, Τσιμπάμπα (83’ Κούλιτς). 
  e-net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...