Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2011

O Μήτρογλου τιμώρησε και την ΑΕΚ!


Αν και κράταγε τη νίκη μέχρι το 89ο λεπτό, η ΑΕΚ δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη κόντρα στον Πανιώνιο... 

καθώς ο Κώστας Μήτρογλου μετά τον Άρη και τον Παναθηναϊκό βρήκε και πάλι δίχτυα, διαμορφώνοντας το τελικό 1-1. Σκόρερ της «Ένωσης» ο Λυμπερόπουλος, απαράδεκτη ενέργεια του Ριέρα να κτυπήσει τον Καφέ εκτός φάσης.



Πριν από δυο εβδομάδες ήταν ο Νέτο, απόψε ήταν ο Μήτρογλου και γενικώς από τις 12 του περασμένου Δεκέμβρη κάποιος αντίπαλος βρίσκεται για να αναδείξει την αδυναμία της ΑΕΚ να πάρει ένα εντός έδρας ματς. Αυτή την φορά, έστω και με τα χίλια ζόρια, η Ένωση έδειχνε πως θα έπαιρνε την νίκη. Πέτυχε γκολ στην μια και μοναδική αξιοπρεπή ευκαιρία της και το κρατούσε μέχρι και το 90ο λεπτό.

Άλλωστε ο Πανιώνιος σε καμία στιγμή δεν είχε πιστέψει πως θα μπορούσε να φύγει με βαθμό από το ΟΑΚΑ. Όμως έχει αποδειχθεί πολλές φορές στο ποδόσφαιρο, πως η ομάδα που παίζει με την φωτιά, στο τέλος καίγεται. Ειδικά αν η άμυνα της είναι παιδική χαρά. Και ήρθε ο Μήτρογλου στο 90ο λεπτό να λάβει ένα «πάρε-βάλε» και να στείλει την ΑΕΚ και πάλι στο καθιερωμένο εντός… καναβάτσο.

Αδύναμη και πάλι να πάρει τους τρεις βαθμούς. Όσο για τον Πανιώνιο, έστω και με μέτριο εως κακό παιχνίδι, πήρε έναν βαθμό υπερπολύτιμο στο κυνήγι της παραμονής. Ενώ την ίδια στιγμή η ΑΕΚ βυθίζεται όλο και περισσότερο σε μια μάλλον ανεξήγητη αγωνιστική δυσκαμψία. Δεν δύναται να ελιχθεί αγωνιστικά, ούτε όταν ο αντίπαλος τις δίνει τόσο πολλά δικαιώματα, όσο ο αποψινός Πανιώνιος.
 
Η έμπνευση του Χιμένεθ να επιμείνει και πάλι στην χρησιμοποίηση του Μπλάνκο ως δεξί χαφ, ήταν ατυχής. Και ατυχέστερη η εμμονή του να χαραμίζει τον Σκόκο στα άκρα. 
 
Εκεί δηλαδή που ο ίδιος ο Ισπανός τεχνικός είχε παραδεχθεί, πως ο Αργεντινός μέσος δεν μπορεί να αποδώσει επιθετικά. Βεβαίως εκτός από τις ατυχείς εμπνεύσεις του Χιμένεθ, ήταν πολύ κακή η απόδοση και των δυο αμυντικών μέσων. Ενώ αυτή την φορά δεν έγιναν πολλά αμυντικά λάθη. Ένα και καλό.

Πάντως όλα θα ήταν διαφορετικά, αν ο διαιτητής Μάνταλος είχε δει τον Ριέρα να δίνει μπουνιά εκτός φάσεις στο κεφάλι του Καφέ και είχε στείλει τον παίκτη του Πανιωνίου στα αποδυτήρια.


theplayer.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...