Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2011

Έκλεψε αυτοκίνητο για να το παίξει μούρη στην κοπέλα του!



Το μεγαλύτερο σοκ το έπαθε η κοπέλα του δράστη που βρέθηκε προ δυσάρεστων εκπλήξεων την ώρα της βόλτας...



Πρωταγωνιστής της υπόθεσης ένας 28χρονος Ρεθυμνιώτης. Όλα ξεκίνησαν όταν κατάφερε να κάνει σχέση με μία συνομήλική του. Μόνο που ο 28χρονος της είχε πουλήσει μια εικόνα για τον εαυτό του... φανταστική.

Ανάμεσα στα άλλα παραμύθια της είχε πει ότι έχει πολλά χρήματα και ότι κυκλοφορεί με ένα πανάκριβο αυτοκίνητο. Η κοπέλα εντυπωσιάστηκε και του ζήτησε να πάνε βόλτα.

Όπως αντιλαμβάνεστε για να πάνε αυτή τη βόλτα έπρεπε να βρεθεί το... πανάκριβο αυτοκίνητο. Έτσι ο 28χρονος έκλεισε ραντεβού για το απόγευμα και το πρωί άρχισε να ψάχνει το αυτοκίνητο που... περίμενε να δει η φίλη του. Το είδε παρκαρισμένο και κατάφερε να το κλέψει! Το αυτοκίνητο ανήκε σε έναν 58χρονο που ειδοποίησε την αστυνομία. Οι έρευνες ξεκίνησαν και λίγο αργότερα έφτασε η ώρα της βόλτας...

Κατά τη διάρκεια της βόλτας όμως η κοπέλα έπαθε σοκ. Ενώ κινούνταν στη Νέα Εθνική Οδό Ρεθύμνου–Χανίων, αστυνομικοί της ΤΑΕ Ρεθύμνου έκαναν σήμα στον οδηγό να σταματήσει. Εκείνος κατάλαβε τι τον περίμενε και προσπάθησε να τους αποφύγει.

Τελικά οι αστυνομικοί ακινητοποίησαν το αυτοκίνητο και σε έλεγχο που έκαναν στον 28χρονο οδηγό διαπίστωσαν πως το είχε κλέψει ο ίδιος. Ο δράστης συνελήφθη και το αυτοκίνητο δόθηκε στον ιδιοκτήτη του. Όσο για τη σχέση... αυτή κατά πάσα πιθανότητα ολοκληρώθηκε τη στιγμή που ο 28χρονος παραδέχτηκε την πράξη του, μπροστά στην αγαπημένη του.

24oro

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΨΥΧΟΓΙΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΑ: Πρόεδρος πολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗ (των Βαϊων ) 28-4-2024

 Κατόπιν εντολής της πρόεδρου του ΔΣ του πολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου Κα Χρυσούλα Ψυχογιού  γίνεται η εξής ανάρτηση στο site του χωριού μ...