Είμαστε ακυβέρνητοι κύριε Παπουτσή


http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQ-bbArXFgHaMxN0rRU6uVCDOP7GaVjQQgobPw8dsbL0h72X7s4JgΗ ανακοίνωση του ταξίαρχου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Σερρών... ο οποίος απαγόρευσε την κίνηση και την στάθμευση γεωργικών οχημάτων στο οδικό δίκτυο του νομού από σήμερα στις 8 το πρωί έως τις 8 το πρωί της Παρασκευής, όπως επίσης και κάθε δημόσια ή υπαίθρια συνάθροιση, πορεία ή απόπειρα συνάθροισης έγινε αντικείμενο έντονων διαξιφισμών στην Βουλή.

Ο κύριος Παπουτσής κατηγόρησε τη Νέα Δημοκρατία ότι οργάνωσε το κλείσιμο των συνόρων σε συνεργασία με τους αγρότες για να φανεί ότι η χώρα είναι ακυβέρνητη και να επιφέρει πλήγμα στον Πρωθυπουργό, ενώ ο κύριος Μαρκόπουλος ανέφερε ότι τέτοια φρασεολογία θυμίζει παλαιότερες εποχές.
 
Ο κ. Παπουτσής είναι βαθιά νυχτωμένος εάν πιστεύει ότι το κλείσιμο των συνόρων θα έδειχνε ότι η χώρα μας είναι ακυβέρνητη. 
 
Η χώρα μας τόσο καιρό παίρνει αποφάσεις σύμφωνα με τις εντολές του ΔΝΤ, ώστε να καταφέρει να αποπληρώσει το χρέος και ο Πρωθυπουργός είναι ανύπαρκτος σε οποιοδήποτε θέμα και αν προκύψει. Το κλείσιμο των συνόρων δεν θα έκανε τη διαφορά. 
 
Ο κ. Μαρκόπουλος υπονοούσε ότι γυρίσαμε στην εποχή της Χούντας που απαγορεύονταν οι συναθροίσεις και εφόσον οι συνδικαλιστές αγρότες είναι εκλεγμένοι, ουσιαστικά αυτό είναι κατάλυση της Δημοκρατίας.
24oro

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ (Σουρωτή) - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ :ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Αψίδα Γαλέριου ,Λευκός Πύργος , Ροτόντα, Πλατεία Αριστοτέλους Άνω πόλη -Επταπύργιο

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ