Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2011

Πενταπλό "χτύπημα" σε φαρμακεία!


Πέντε φαρμακεία αλλά και ένα super market διέρρηξαν τα ξημερώματα άγνωστοι δράστες σε περιοχες της Αμαλιάδας, της Πηνείας, του Πύργου και στην Ανδραβίδα. Το δρομολόγιο της... παρανομίας φαίνεται πως ξεκίνησε από την Ανδραβίδα, όπου οι διαρρήκτες...
... έκοψαν το λουκέτο της σιδερένιας πόρτας του φαρμακείου, έσπασαν με βαριοπούλα την τζαμαρία και κατάφεραν να αποσπάσουν 150 ευρώ από την ταμειακή.


Στην ίδια πόλη οι δράστες "χτύπησαν" και super market, χωρίς τελικά να αποσπάσουν λεία μιας και τα ταμειακές μηχανές ήταν άδειες. Το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης κατέγραψε δύο κουκουλοφόρους και έναν συνεργό τους που τους περίμενε στο αυτοκίνητο.

Μετά "επισκέφθηκαν" φαρμακείο στο Χάβαρι και αφού παραβίασαν την πόρτα έκλεψαν μια τηλεόραση αξίας 640 ευρώ, το συρτάρι της ταμειακής που περιείχε 200 ευρώ σε κέρματα και φάρμακα (5 φυσίγγια μορφίνης και 5 πεθιδίνης), που φυλάσσονταν σε χρηματοκιβώτιο. Επίσης δεν παρέλειψαν να πάρουν γυναικεία καλλυντικά και βρεφικά γάλατα!

Στην επόμενη στάση τους, σε φαρμακείο στην Εφύρα, οι τρεις δράστες έσπασαν την τζαμαρία και αποχώρησαν μαζί με το συρτάρι της ταμειακής που περιείχε το ποσό των 50 ευρώ σε κέρματα, καθώς και με ακόμη 200 ευρώ σε κέρματα που βρήκαν σε μια σακούλα.

Σειρά είχε το Σιμόπουλο. Εκεί οι διαρρήκτες στάθηκαν άτυχοι, καθώς από το θόρυβο που έκανε η τζαμαρία του φαρμακείου που έσπασαν, ξύπνησε ο πατέρας της φαρμακοποιού και αυτοί τράπηκαν σε φυγή. Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες του iliatora.gr, είχαν προηγουμένως φροντίσει να ξεφουσκώσουν τα λάστιχα του αυτοκινήτου του, για να μην τους καταδιώξει στην περίπτωση που γινόντουσαν αντιληπτοί!

Δεν πτοήθηκαν όμως και κατευθύνθηκαν προς τον Άγιο Γεώργιο Πύργου, οπού και πάλι με βαριοπούλα "κατέβασαν" την τζαμαρία φαρμακείου και αφαίρεσαν από την ταμειακή το χρηματικό ποσό των 270 ευρώ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό και την σύλληψη των δραστών είναι σε καλό δρόμο (γίνεται λόγος και για πιθανή συγγενική σχέση των τριών δραστών μεταξύ τους).
iliatora.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...