Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2011

Άγρια καταδίωξη στη Βάρδα - Συμβαίνει τώρα



Άγρια καταδίωξη στη Βάρδα - Συμβαίνει τώρα
φωτο αρχείου
Έναν οπλισμένο κουκουλοφόρο, καταδιώκουν αυτή την ώρα οι Αρχές στην περιοχή της Βάρδας. Σύμφωνα με πληροφορίες του iliatora.gr, πριν από λίγα λεπτά ο δράστης σταμάτησε με μοτοσικλέτα...
... έξω από το υποκατάστημα της ΑΤΕ στο κέντρο της πόλης με προτεταμένη καραμπίνα, έτοιμος να εισβάλει στην τράπεζα. Για κακή του τύχη εκείνη την στιγμή περνούσε περιπολικό του τοπικού Αστυνομικού Τμήματος.

Οι αστυνομικοί αντιλήφθηκαν τις κινήσεις του επίδοξου ληστή και αμέσως ξεκίνησε καταδίωξη, αφού ο δράστης τράπηκε σε φυγή. Περισσότερα στοιχεία για την υπόθεση σε λίγη ώρα, καθώς η καταδίωξη βρίσκεται σε εξέλιξη.

Νεότερη ενημέρωση (14:15)

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες του iliatora.gr, ο ίδιος δράστης είχε εισβάλει λίγη ώρα νωρίτερα, περίπου στις 13:20, στο υποκατάστημα των Ελληνικών Ταχυδρομείων στην Κάτω Αχαΐα.

Εκεί απαίτησε στο ταμείο να του δώσουν χρήματα, αλλά τελικά το μόνο που κατάφερε ήταν να πάρει χρήματα από πελάτες που βρίσκονταν στο υποκατάστημα.

Από εκεί, με βάση πάντα τις ίδιες πηγές, έφτασε οδηγώντας την ίδια μοτοσικλέτα -και ενώ προσπαθούσαν να τον εντοπίσουν οι αστυνομικές αρχές- στη Βάρδα. Πήγε στο υποκατάστημα της ΑΤΕ, που σημειωτέον μετά από τόσες ληστείες διαθέτει πλέον πόρτες ασφαλείας με σύστημα καθυστέρησης. Τότε τον είδαν οι αστυνομικοί και ξεκίνησε νέα καταδίωξη, στην οποία συμμετέχουν περιπολικά και δικυκλιστές της ομάδας ΔΙ.ΑΣ.
ilaitora

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΨΥΧΟΓΙΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΑ: Πρόεδρος πολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗ (των Βαϊων ) 28-4-2024

 Κατόπιν εντολής της πρόεδρου του ΔΣ του πολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου Κα Χρυσούλα Ψυχογιού  γίνεται η εξής ανάρτηση στο site του χωριού μ...