Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2011

Εορτασμός χωρίς τον Αντώνη…


Μας ρωτούν αναγνώστες του ΗΛΕΙΑ ΤΩΡΑ, που είχαν διαβάσει στον τοπικό Τύπο σχετική αναγγελία επίσκεψης του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Αντώνη Σαμαρά στον Πύργο για τον Άγιο Χαράλαμπο, αν κάτι τέτοιο θα συμβεί.
Η απάντησή μας είναι ότι ουδέποτε ανακοινώθηκε επίσημα από τη Νέα Δημοκρατία πρόθεση του προέδρου της να επισκεφθεί τον Πύργο για τον πολιούχο.



Έτσι, ο πρόεδρος του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, δεν θα είναι σήμερα στον Πύργο για τον εορτασμό του πολιούχου. Και πώς να ήταν, άλλωστε, αφού το πρόγραμμά του άλλα έλεγε και συγκεκριμένα συναντήσεις με προσωπικότητες στην αλλοδαπή.

Κάτι η βιάση ορισμένων συναδέλφων για την πρόωρη είδηση, κάτι η ελπίδα τοπικών κομματικών παραγόντων να λάβει την… χάρη του Αγίου ο αρχηγός, έκαναν πολλούς «γαλάζιους» να ελπίζουν ότι σήμερα θα έβλεπαν στον Πύργο τον Αντώνη.

Δεν πειράζει, όμως, ευκαιρίες μπορούν να βρεθούν πολλές ώστε να έρθει ο αρχηγός της ΝΔ στην Ηλεία, την οποία, σημειωτέον, ο προκάτοχός του Κώστας Καραμανλής, την επισκεπτόταν τακτικά, έστω και εξ’ αφορμής της τραγικής συγκυρίας των πυρκαγιών.
iliatora.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...