Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2011

Σοκ! 13χρονη αυτοπυρπολήθηκε στα Καμίνια

 Σε κρίσιμη κατάσταση, διασωληνωμένο, νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Παίδων, ένα 13χρονο κορίτσι αλβανικής καταγωγής, το οποίο αυτοπυρπολήθηκε στα Καμίνια .
Η 13χρονη διακομίστηκε αρχικά με ασθενοφόρο στο Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας και μετά τη παροχή των πρώτων βοηθειών μεταφέρθηκε με άλλο ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Παίδων.

Λίγο μετά τις 8 το πρωί στη γειτονιά της οικογένειας του ανήλικου κοριτσιού , ακούστηκαν δυνατά ουρλιαχτά πόνου. Κάποιοι πίστεψαν πως ήταν ένας από τους συνήθεις καυγάδες της 13χρονης κοπέλας με τον πατέρα της, χωρίς κανείς να μπορεί να φανταστεί τα όσα είχαν διαδραματιστεί .

Η εικόνα φρίκης που αντίκρισε ένας από τους περίοικους που έσπευσε στο σπίτι του άτυχου κοριτσιού μόνο όταν παραξενεύτηκε από την περίεργη οσμή καμένου δύσκολα περιγράφεται

Μπαίνοντας στην είσοδο της πολυκατοικίας αντίκρισε τη 13χρονη με καθολικά εγκαύματα σε όλο της το κορμί να ψυχορραγεί .Δίπλα της ένα μπουκάλι οινόπνευμα , ένα άδειο μπιτόνι βενζίνης όπως και ένα μισοκαμένο σημείωμα .

Έντρομος άρχισε να καλεί σε βοήθεια .Γρήγορα έφτασαν στο σημείο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ άλλα και οι αστυνομικοί από το τοπικό αστυνομικό τμήμα .

Ακολούθησε ένας πραγματικός αγώνας δρόμου για να μεταφερθεί εγκαίρως στο νοσοκομείο παίδων καθώς κάθε λεπτό ήταν πολύτιμο για τη ζωή του 13χρονού παιδιού.

Το κορίτσι έχει υποστεί εγκαύματα στο 80% του σώματός της και οι γιατροί καταβάλλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να το κρατήσουν στην ζωή.

Εντύπωση προκάλεσε στους αστυνομικούς η συμπεριφορά του πατέρα της όταν τον ενημέρωσαν για την κατάσταση της κόρης του. Διέψευσε τις μαρτυρίες των γειτόνων που έκαναν λόγο για έναν έντονο καυγά με πρωταγωνιστές εκείνον και το παιδί του .

Αρχικά μάλιστα ο πατέρας του παιδιού είπε στους αστυνομικούς οτι κάποιος που είχε προσωπικά μαζί του έκανε την αποτρόπαια αυτή πράξη, όμως στην συνέχεια αναγκάστηκε να αποκαλύψει την αλήθεια...

Στο μισοκαμένο σημείωμα που βρέθηκε δίπλα στην κόρη του , εκείνη εξηγούσε τους λόγους για τους οποίους προσπάθησε να δώσει τέλος στην ζωή της.

Το παζλ της απίστευτης αυτής ιστορίας θα συμπληρωθεί μετά την ολοκλήρωση της προανάκρισης ωστόσο αυτό που προέχει είναι η διάσωση της ζωής της άτυχης κοπέλας.
 iliapress

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...