Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2011

ΑΙΣΙΟ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΤΗΣ ΜΟΥΓΙΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑΣ (ΝΤΙΝΑΣ), 16 ΕΤΩΝ


Αθήνα, 26 Σεπτεμβρίου 2011 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


ΑΙΣΙΟ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΤΗΣ ΜΟΥΓΙΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑΣ (ΝΤΙΝΑΣ),  16 ΕΤΩΝ

Η Κωνσταντίνα έπειτα από 30 ημέρες περιπλάνησης επέστρεψε υγιής στην οικογένεια της, δίνοντας χαρά στους δικούς της ανθρώπους και μετατρέποντας την αγωνία όλων μας σε ανακούφιση.


Σημαντικό ρόλο στην αναζήτηση της ανήλικης, είχε η συμβολή ευαισθητοποιημένων ανθρώπων-επαγγελματιών σε καίριες θέσεις οι οποίοι βοήθησαν και ξεπεράστηκαν νομοθετικά κωλύματα έχοντας απώτερο σκοπό τη διευκόλυνση των ερευνών προκειμένου να βρεθεί η  Κωνσταντίνα.

 «Το Χαμόγελο του Παιδιού» το τελευταίο διάστημα με τη βοήθεια των Μ.Μ.Ε., των Αρχών, των φορέων και των απλών πολιτών έχει κατορθώσει να κινητοποιήσει όλη την ελληνική κοινωνία και να βρει πολλά παιδιά τα οποία αναζητούνται. Καταλυτικό ρόλο παίζει συνήθως η δημοσιοποίηση μιας εξαφάνισης από τα Μ.Μ.Ε. Η συμμετοχή όλων μας, βοηθά να βρεθούν τα παιδιά μας που βρίσκονται σε κίνδυνο, διότι έχουμε συνειδητοποιήσει ότι η εξαφάνιση ενός παιδιού ανεξαρτήτως χρώματος, καταγωγής και θρησκείας είναι ένα πολύ σοβαρό γεγονός, για όποιο λόγο και αν γίνεται. To «Χαμόγελο του Παιδιού» βρίσκεται κοντά στην Κωνσταντίνα και την οικογένειά της για την παροχή ψυχολογικής υποστήριξης.


Το Χαμόγελο του Παιδιού» στα πλαίσια των διεθνών συνεργασιών που έχει αναπτύξει, διαθέτει την τεχνογνωσία να χειρίζεται με επαγγελματισμό και εξειδίκευση περιστατικά εξαφανίσεων ανηλίκων. Σε διεθνές επίπεδο «Το Χαμόγελο του Παιδιού»:




Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...