Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2011

A1 EΣΚΑΗ: Ηττες για Πανηλειακό και ΑΕ Λεχαινών (video)

A1 EΣΚΑΗ: Ηττες για Πανηλειακό και ΑΕ Λεχαινών (video)
Εντός έδρας ήττα γνώρισαν απόψε Πανηλειακός και ΑΕ Λεχαινών. Η ομάδα του Πύργου έχασε από τον Προμηθέα, ενώ η ΑΕ Λεχαινών ηττήθηκε στην παράταση από την Ακράτα.
 
Πανηλειακός-Προμηθέας 53-66
Κακός ήταν σήμερα ο Πανηλειακός και δίκαια ηττήθηκε από τον Προμηθέα. Οι πυργιώτες έχουν και παράπονα από τη διαιτησία για την αποβολή (με τεχνικές ποινές) στα μέσα του β' δεκαλέπτου του Μπ. Κωνσταντόπουλου και την τεχνική ποινή στον πάγκο, που με βολές μετέτρεψαν το -12 σε -18, αλλά μάλλον δε θα μπορούσαν να ανατρέψουν τη διαφορά καθώς ήταν σε κακή μέρα.
Τα δεκάλεπτα ήταν: 11-18, 18-36, 31-50, 53-66

ΑΕ Λεχαινών - Ακράτα 90-94 (80-80 κ.α.)
Συναρπαστικό ματς έγινε στα Λεχαινά με την ΑΕΛ να χάνει στην παράταση από την δυνατή Ακράτα. Οι δυο ομάδες ήταν κακές αμυντικά αλλά αυτό δεν δυσαρέστησε καθόλου τους 50 περίπου φιλάθλους που πήγαν στο "Αέθλιον". Στο α' μέρος η ΑΕΛ είχε προβάδισμα στο σκορ, με την Ακράτα να προηγείται όμως από την αρχή της επανάληψης μέχρι τα τελευταία δευτερόλεπτα που ισοφάρισε η Ηλειακή ομάδα. Μάλιστα η ΑΕΛ είχε διπλή ευκαιρία να πάρει τη νίκη στην κανονική περίοδο αλλά τα σουτ ήταν άστοχα.
Στην αρχή της παράτασης η ΑΕΛ προηγήθηκε με 86-80 αλλά δεν μπόρεσε να πάρει τη νίκη. Η ΑΕΛ αγωνίστηκε χωρίς τους τραυματίες Συναδινό και Σούλη, δηλαδή με μόλις 6 παίκτες, με τον Κεπενό να αποβάλεται με φάουλ στο τελευταίο δίλεπτο της παράτασης.
Τα δεκάλεπτα ήταν: 24-24, 46-43, 62-69, 80-80 (κ.α.) 90-94 (παράταση)
ΑΕ Λεχαινών(Κολλιόπουλος): Στεφανίδης 15(5), Κεπενός 32(2), Κακολύρης 6, Παλλαδινός 2, Μοσχονάς 26(3), Μάρκου 9.
Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ
ilia-sport.gr

Video

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...