Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2011

Άγριοι κακοποιοί στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ - Έκαναν ληστείες σε όλη τη χώρα και έριχναν στο ψαχνό

Συνελήφθησαν στη Θεσσαλονίκη μετά από οργανωμένη επιχείρηση των αστυνομικών.

Τρεις ιδιαίτερα σκληροί και άγριοι κακοποιοί που τον τελευταίο χρόνο είχαν σπείρει τον πανικό σε όλη την Ελλάδα, έπασαν στα χέρια των αστυνομικών, ύστερα από επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ που πραγματοποιήθηκε με ιδιαίτερη προσοχή λόγω της επικινδυνότητας των συγκεκριμένων αντρών.

Πρόκειται για δύο ομογενείς από την Γεωργία και έναν Έλληνα, ηλικίας 30 με 35 χρόνων, μέλη εγκληματικής ομάδας που πραγματοποιούσαν ληστείες κυρίως σε τράπεζες στην Αθήνα και την Θεσσαλονίκη, ενώ αρκετές ληστείες στην Κατερίνη.

Εις βάρος τους εκκρεμούσαν εντάλματα για ληστείες τραπεζών, ενώ σε δύο ληστείες που είχαν κάνει στην επαρχία είχαν λεία 330.000 ευρώ.

Οι τρεις ληστές ήταν ιδιαίτερα επικίνδυνοι, κάτι που επιβεβαιώθηκε τον Ιούλιο του 2010 όταν σε μία ληστεία, είχαν πυροβολήσει και τραυματίσει έναν αστυνομικό κατά τη διάρκεια καταδίωξης.

Εντύπωση στις αστυνομικές αρχές έχει προκαλέσει το γεγονός ότι μαζί τους βρέθηκε βαρύς οπλισμός, καθώς εντοπίστηκαν πολεμικά καλάσνικοφ, ένα αυτόματο ούζι και πυρομαχικά. Μάλιστα, τα όπλα έχουν ήδη σταλεί για βαλλιστική έρευνα, προκειμένου να εντοπιστεί εάν έχουν χρησιμοποιηθεί και σε άλλες εγκληματικές ενέργειες.
newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...