Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2011

Λεχαινά: Στο κλίμα των Χριστουγέννων το Α' Δημοτικό Σχολείο

Λεχαινά: Στο κλίμα των Χριστουγέννων το Α' Δημοτικό Σχολείο
Δελτίο Τύπου
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος το Χριστουγεννιάτικο παζάρι του Συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του Α Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου Λεχαινών.
Λεχαινά: Στο κλίμα των Χριστουγέννων το Α' Δημοτικό ΣχολείοΤο  παζάρι πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα «Σωκράτης Τριτάρης» του σχολείου την Κυριακή το απόγευμα η οποία κατακλύστηκε από γονείς και φίλους που ήρθαν να βοηθήσουν την προσπάθεια του συλλόγου.

Ανάμεσα τους  ο αντιδήμαρχος πολιτισμού του Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης  κύριος Πόπορης  , οι διευθυντές του Α και Β Δημοτικού σχολείου Λεχαινών Χρήστος Λαγός  και Παναγιώτα Φιλιππάτου,   η διευθύντρια του Α Νηπιαγωγείου Λεχαινών Χρυσούλα Κοντού, δημοτικοί σύμβουλοι , εκπαιδευτικοί  και πλήθος κόσμου από τα Λεχαινά και την γύρω περιοχή.

H Πρόεδρος Γιώτα Ασβεστά – Γουρδούπη μαζί με  τα υπόλοιπα  μέλη του συλλόγου εξέφρασαν την ικανοποίηση τους για την προσέλευση του κόσμου και την επιτυχία της εκδήλωσης, κάλεσαν δε όλους στις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις που θα διοργανώσουν στην Κεντρική πλατεία των Λεχαινών.
Συγκεκριμένα στις 26 Δεκεμβρίου στον κινηματογράφο ΑΣΤΡΟΝ  η παραμυθού Σάσα Βούλγαρη θα μας ταξιδέψει στον κόσμο των παραμυθιών. Οι εκδηλώσεις θα συνεχιστούν στην πλατεία με κατασκευές και άλλες εκπλήξεις. Στις 31 Δεκεμβρίου, τελευταία ημέρα του χρόνου ο Άγιος Βασίλης θα μοιράσει δώρα σε όλα τα παιδιά… μια προσφορά του Συλλόγου,  που με αυτό τον τρόπο θέλει να δώσει μια νότα χαράς και αισιοδοξίας  στους μικρούς μαθητές , κόντρα στις δύσκολες οικονομικές συνθήκες που αντιμετωπίζουμε όλοι.
ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...