Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2011

Γέμισε η "Μεγάλη Κρεμάστρα" της ΝΟΔΕ Ηλείας


Γέμισε η Με μεγάλη συμμετοχή του κοινού διοργανώθηκε η εκδήλωση φιλανθρωπικού χαρακτήρα του Τμήματος Εθελοντισμού της Διοικούσας Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Ηλείας την
περασμένη Κυριακή στο ισόγειο του Λάτσειου Δημοτικού Μεγάρου. Η «Μεγάλη Κρεμάστρα» γέμισε με τη συμμετοχή των συμπολιτών και με στόχο να δοθεί πνοή ελπίδας σε συνανθρώπους που το έχουν ανάγκη.Η υπεύθυνη Εθελοντισμού της ΝΟΔΕ Ηλείας, Αλεξάνδρα Παπαδοπούλου, ευχαρίστησε τον κόσμο για την συμμετοχή του και τις προσφορές που κατέθεσαν στο «Πρόσφερέ το – Κρέμασε το».

Τόνισε πως είναι μια κίνηση για την στήριξη όσον έχουν ανάγκη. Προσφορές σε αντικείμενα και ρούχα θα γίνονται δεκτές έως την Τετάρτη (9 με 12 το πρωί και 5 με 8 το απόγευμα). Όποιος συμπολίτης το επιθυμεί και έχει ανάγκη μπορεί να προσέρχεται στο «Λάτσειο» και να παίρνει ότι θέλει δωρεάν.

Η προσπάθεια αυτή ξεκινά πιλοτικά από το τμήμα εθελοντισμού της ΝΟΔΕ Ηλείας. Η υπεύθυνη Κοινωνικών Οργανώσεων και Δράσης Διονυσία Μπίθα, χαρακτήρισε συγκινητική την προσφορά και την προσέλευση του κόσμου με ότι είχε ο καθένας να προσφέρει.

Τέλος η υπεύθυνη του τμήματος Γυναικών της ΝΟΔΕ Ηλείας Δώρα Κριτσάρη, ευχαρίστησε τον κόσμο για την προσφορά του και ζήτησε όποιος μπορεί και έχει πράγματα που δεν είναι χρήσιμα στον ίδιο, αλλά μπορεί να είναι χρήσιμα σε άλλους συνανθρώπους μας να συμβάλει με τον τρόπο αυτό.
ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Διευθύντρια του δημ σχολείου Κα Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ευχαριστεί τον ευγενή χορηγό του σχολείου Δ.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ

  Η Διευθυντήρια του δημ σχολείουΝεοχωρίου  Κυρία Ευγενία Αλεξανδροπούλου   με γραπτή επιστολή που ακολουθεί, ευχαριστεί θερμά  τον συγχωρια...