Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2010

Ξεκινά σε 1ώρα το διαδικτυακό debate -To "HT" θα εκπροσωπήσει την Ηλεία


undefined
undefined

Κάτι που δεν έχει επιχειρηθεί έως σήμερα στην Ελλάδα στο χώρο του διαδικτύου, διοργανώνει σήμερα το thebest.gr.
ρόκειται για το πρώτο «ζωντανό» διαδικτυακό debate  μεταξύ των υποψηφίων Περιφερειαρχών Δυτικής Ελλάδας, που θα αρχίσει στις 12 το μεσημέρι.

Στις οθόνες των υπολογιστών θα φτάνει ζωντανά τηλεοπτική εικόνα, ενώ οι αναγνώστες θα έχουν τη δυνατότητα σχολιασμού στέλνοντας τα σχόλιά τους σε ειδική ψηφιακή «πλατφόρμα».
Κάτι που δεν έχει επιχειρηθεί έως σήμερα στην Ελλάδα στο χώρο του διαδικτύου, διοργανώνει σήμερα το thebest.gr. Πρόκειται για το πρώτο «ζωντανό» διαδικτυακό debate  μεταξύ των υποψηφίων Περιφερειαρχών Δυτικής Ελλάδας, που θα αρχίσει στις 12 το μεσημέρι.
Στη συζήτηση με τους υποψήφιους Περιφερειάρχες θα παρεμβαίνουν απευθείας για να σχολιάσουν ή να υποβάλλουν ερωτήσεις οι δημοσιογράφοι Κωνσταντίνος Μάγνης από την εφημερίδα «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ» της Πάτρας, Παναγιώτης Τσακανίκας από την Αιτωλοακαρνανία και Γιώργος Μαρινόπουλος από την Ηλεία.

Το debate θα συντονίζει ο δημοσιογράφος Νάσος Νασόπουλος και θα μεταδίδεται από το χώρο της Αγοράς Αργύρη, στην Πάτρα.
Παρακολουθήστε το debate εδώ:
http://www.thebest.gr/pages/debate2010/perifereia

ηλεια τωρα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...