Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2010

Ο καιρός σήμερα

Το θερμόμετρο έως τους 27 βαθμούς

Ισχυρές βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές στα δυτικά και τα βόρεια προβλέπει για σήμερα η ΕΜΥ. Στην υπόλοιπη Ελλάδα αναμένονται σποραδικές βροχές.
Αυξημένη υγρασία και περιορισμένη ορατότητα προβλέπεται κυρίως στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση κυρίως στα δυτικά. Σκόνη μεταφέρεται από την Αφρική προς την ανατολική και νότια Ελλάδα.

Στην Αττική προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα τοπικών βροχών κυρίως μέχρι το μεσημέρι. Η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη. Οι άνεμοι πνέουν νοτιοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ και σταδιακά μετά το μεσημέρι δυτικοί με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία από 18 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Νεφώσεις με βροχές και πιθανώς καταιγίδες προβλέπονται στη Θεσσαλονίκη. Η ορατότητα θα είναι περιορισμένη. Οι άνεμοι πνέουν ανατολικοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 15 έως 17 βαθμούς Κελσίου.
newsbeast

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σύλλογος Νεοχωριτών Αθήνας : Στην τελική ευθεία οι προετοιμασίες για την ""ΚΑΥΣΗ ΤΟΥ ΙΟΥΔΑ 2024 "" ΣΤΟ ΝΕΟΧΩΡΙ ΚΥΛΛΗΝΗΣ

  Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΝΕΟΧΩΡΙΤΩΝ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΩΝ ΗΛΕΙΑΣ ΑΘΗΝΑΣ “Ο ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ” σ ας προσκαλεί να παρακολουθήσουμε και να ευχηθούμε όλοι μαζί για