Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2010

Κύκλωμα εμπορίας βρεφών σε Πάτρα και Τρίπολη...

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjC1HQW0q4GRKhmsjJIcMuIEbqJriVsM4S3SLIgv9_1RSJB_BDEOCIcRdkqpGultJCqrluK57qPjJmmCPrAxUNy2jaSZEsaS2-YU2w7NpgH4Ut3OKTPA0ZqWjfbD8ez5n0G89YZWws-NZA/s320/meeftirio.jpgΣτα ίχνη κυκλώματος εμπορίας βρεφών στην Ελλάδα, βρίσκονται οι διωκτικές και δικαστικές αρχές.

Ο διοικητής της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας Παναγιώτης Γκούμας,...



μετά από εισαγγελική εντολή που προήλθε από δημοσιεύματα, σχετικά με την ενδεχόμενη λειτουργία κυκλώματος, ζήτησε όλα τα στοιχεία που αφορούν τις γεννήσεις στα νοσοκομεία της Πάτρας και της Τρίπολης.

Στο κύκλωμα αυτό φέρεται να εμπλέκονται Έλληνες και Βούλγαροι και ο κ. Γκούμας θα παραδώσει όλα τα στοιχεία στις αρμόδιες αρχές.

Αντικείμενο της προαναγγελθείσας έρευνας είναι να διαπιστωθεί αν τα νοσοκομεία των δύο προαναφερθέντων πόλεων, έχουν επιλεγεί ή όχι από μέλη του κυκλώματος, προκειμένου να γεννήσουν σε αυτά αλλοδαπές και στην συνέχεια να πωληθούν τα βρέφη.


24ωρο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...