Την εξαπάτησαν και της άρπαξαν τα χρήματα μέρα μεσημέρι


Την εξαπάτησαν και της άρπαξαν τα χρήματα μέρα μεσημέρι
Θύμα των "αρπακτικών" που έχουν αφαιμάξει τους μεγαλωμένους κυρίως ανθρώπους με την μέθοδο του ψέματος περί χρεών συγγενικών τους προσώπων, έπεσε πριν ...

... λίγη ώρα 72χρονη που μένει στην κοινότητα του Αγίου Ιωάννη, λίγο έξω από τον Πύργο.

Ούτε λίγο ούτε πολύ ο δράστης, σύμφωνα με τη μαρτυρία του θύματος στο ΗΛΕΙΑ ΤΩΡΑ, απέσπασε από τη γυναίκα 400 ευρώ, προβάλλοντας της το επιχείρημα ότι ο γαμπρός της (γνώριζε το όνομά του) χρωστά χρήματα για το ασφαλιστήριο συμβόλαιο του αυτοκινήτου και ότι ο ίδιος τον έστειλε σε αυτήν, προκειμένου να πληρωθεί.


«Ζητούσε 700 ευρώ αλλά του έδωσα 400», δήλωσε το θύμα της κλοπής, συμπληρώνοντας ότι ο δράστης την πέτυχε στην αυλή του σπιτιού της να κάνει τις δουλειές της ημέρας.

Είχε προφίλ οικογενειάρχη! 
Σύμφωνα με τη μαρτυρία του θύματος, ο δράστης είχε το προφίλ οικογενειάρχη και γι’ αυτό το λόγο δεν της κίνησε την υποψία ότι κάτι ύποπτο συμβαίνει.
«Ήρθαν και πάρκαραν έξω από το σπίτι μου, στην αυλή», δήλωσε μιλώντας στο ΗΤ.
Με βάση την δήλωσή της, ο δράστης δεν ήταν μόνος του. Στο αυτοκίνητο βρισκόταν μία γυναίκα, όπως επίσης και ένα μικρό παιδί.
Η κλοπή αναφέρθηκε από το θύμα στην Ασφάλεια του Πύργου.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ (Σουρωτή) - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ :ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Αψίδα Γαλέριου ,Λευκός Πύργος , Ροτόντα, Πλατεία Αριστοτέλους Άνω πόλη -Επταπύργιο

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ