Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2010

Υψηλές θερμοκρασίες στην Ελλάδα - Έρχεται χιονιάς στην Ευρώπη


Υψηλές θερμοκρασίες στην Ελλάδα - Έρχεται χιονιάς στην Ευρώπη
Ψύχρανε ο καιρός το τελευταίο 24ωρο, μόνο όμως τις νυχτερινές και πρωινές ώρες, γιατί και πάλι το μεσημέρι το θερμόμετρο ξεπερνά τους 20 βαθμούς Κελσίου, την ώρα που η Ευρώπη ετοιμάζεται να υποδεχτεί το χειμώνα.
Σε υψηλά, έως πολύ υψηλά για την εποχή επίπεδα θα παραμείνει η θερμοκρασία και το Σαββατοκύριακο 20-21 Νοεμβρίου, ενώ την Δευτέρα 22 Νοεμβρίου περιμένουμε μικρή άνοδο λόγω της ενίσχυσης των νοτιάδων.

Αντίθετα, η κεντρική και βόρεια Ευρώπη ετοιμάζεται να υποδεχτεί το χειμώνα. Σύμφωνα με τα προγνωστικά στοιχεία από τις αρχές τις νέας εβδομάδας αναμένεται ψύχος, με χιόνια ακόμα και σε πεδινές περιοχές. Κακοκαιρία που σίγουρα θα αποτελεί θέμα, ίσως και από τα πρώτα, στα Ευρωπαϊκά μέσα ενημέρωσης.

Στην χώρα μας την ώρα που η Ευρώπη θα "ντύνεται στα λευκά" εμείς φαίνεται από την Τρίτη να επηρεαζόμαστε από βαρομετρικό χαμηλό με πολλά νερά, καθώς θα επικρατήσει γενικά δυτικό, νοτιοδυτικό ρεύμα, που ως συνήθως είναι αρκετά υετοφόρο για την Δυτική Ελλάδα. Πάντως η θερμοκρασία θα σημειώσει αισθητή πτώση, σε καμία όμως περίπτωση στα επίπεδα της κεντρικής και βόρειας Ευρώπης.
ΗΛΕΙΑ ΤΩΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Διευθύντρια του δημ σχολείου Κα Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ευχαριστεί τον ευγενή χορηγό του σχολείου Δ.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ

  Η Διευθυντήρια του δημ σχολείουΝεοχωρίου  Κυρία Ευγενία Αλεξανδροπούλου   με γραπτή επιστολή που ακολουθεί, ευχαριστεί θερμά  τον συγχωρια...