Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2010

ΕΥΠ από την Ρηγίλλης για την Ντόρα

http://www.newsit.gr/files/Image/19-11-10/resized/NTORA_533_355.jpgΥπό παρακολούθηση είναι βουλευτές και στελέχη που θεωρούνται «ύποπτοι» να την ακολουθήσουν αργά ή γρήγορα στο νέο κόμμα... Την Κυριακή η ίδρυση του κόμματος. Ποια τα επικρατέστερα ονόματα...

Υπό στενή παρακολούθηση έχουν τεθεί από τη Ρηγίλλης βουλευτές της ΝΔ και περιφερειακά κομματικά στελέχη εν αναμονή της ιδρύσεως του κόμματος της κυρίας Ντόρας Μπακογιάννη μεθαύριο το πρωί στο θέατρο Μπάντμιντον. Την ίδια στιγμή με τα νεύρα της ηγεσίας της ΝΔ παίζει ο βουλευτής Φθιώτιδας κ. Αθ. Γιαννόπουλος , στενός πολιτικός φίλος της κυρίας Μπακογιάννη, που αντίθετα με την κομματική γραμμή τάχθηκε υπέρ των κυβερνητικών συμμαχιών.


Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας “Το Βήμα”, στα υψηλά κλιμάκια του κόμματος έχει σημάνει «συναγερμός» για τον υπό ίδρυση νέο πολιτικό φορέα, παρά το γεγονός ότι επιχειρείται να δημιουργηθεί κλίμα αδιαφορίας. Αν και ο πρόεδρος της ΝΔ Αντ. Σαμαράς εκτιμά ότι το νέο κόμμα... «δεν θα περπατήσει», εν τούτοις τις τελευταίες ώρες παρακολουθούνται οι κινήσεις της κυρίας Μπακογιάννη που γίνονται στο παρασκήνιο.


Κυρίως τίθενται στο μικροσκόπιο οι συναντήσεις που έχει με νυν «γαλάζιους» βουλευτές, όπως ο κ. Γιαννόπουλος, η κυρία Ελσα Παπαδημητρίου, αλλά και δυο με τρεις νεότεροι συνάδελφοί τους που εκλέγονται στην περιφέρεια. Η πλευρά της κυρίας Μπακογιάννη έχει ξεκαθαρίσει ότι μεθαύριο στην εκδήλωση για την ιδρυτική διακήρυξη του νέου κόμματος δεν θα είναι παρόντες νυν βουλευτές της ΝΔ. Σύμφωνα με πληροφορίες του «Βήματος» στην εκδήλωση αναμένεται να δώσουν το «παρών» αρκετά περιφερειακά στελέχη με πολυετή παρουσία στη ΝΔ, κυρίως από τον χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης.


«Κανένα κόμμα μόνο του δεν μπορεί να βγάλει τη χώρα από την κρίση, χρειάζονται συμμαχίες» είπε στον ραδιοφωνικό σταθμό Real FΜ ο κ. Γιαννόπουλος συντασσόμενος με την κυρία Μπακογιάννη που έχει τονίσει ότι στοχεύει στις προγραμματικές συμφωνίες. Ο κ. Γιαννόπουλος εμφανίστηκε σίγουρος για την εκλογική επιτυχία του εγχειρήματος της κυρίας Μπακογιάννη λέγοντας: «Το κόμμα της Ντόρας θα μπει στη Βουλή».


Από τη Ρηγίλλης δεν εξετάζουν τη λήψη πειθαρχικών μέτρων για τον κ. Γιαννόπουλο, που όλα είναι πιθανά για το πολιτικό του μέλλον. Για την κυρία Παπαδημητρίου όλοι πιστεύουν ότι θα προσχωρήσει στο κόμμα της κυρίας Μπακογιάννη. «Γιατί να τους διώξουμε; Εξάλλου θα φύγουν μόνοι τους» έλεγαν χθες με οργή «σαμαρικοί» βουλευτές.


Τα «βαφτίσια» της Ντόρας


«Δημοκρατική Συμμαχία» φέρεται να είναι το επικρατέστερο όνομα για το νέο κόμμα της κυρίας Μπακογιάννη. Σύμφωνα με πληροφορίες, ως αργά χθες το βράδυ το «Δημοκρατική Συμμαχία» κέρδιζε έδαφος στις συσκέψεις που ήταν σε εξέλιξη στο επιτελείο της πρώην υπουργού. Η «κυοφορία» ήταν μια επίπονη διαδικασία για την κυρία Μπακογιάννη και άλλα δύο ονόματα που έπεσαν στο τραπέζι ήταν τα εξής: «Δημοκρατική Συνεργασία» και «Ελληνικό Δημοκρατικό Κίνημα».


Όλα όμως θα ξεκαθαρίσουν σε 48 ώρες!
24ΩΡΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...