Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2010

Τοπία φτιαγμένα από …φαγητά!

Perierga.gr - Τοπία από φαγητά Δάσος από σέλινο και μπρόκολα.Perierga.gr - Τοπία από φαγητά Αλλαντικά και τυριά δημιουργούν γραφικό χειμωνιάτικο τοπίο.Perierga.gr - Τοπία από φαγητάΌτι βλέπετε στις εικόνες είαι φτιαγμένο από τρόφιμα! Οφωτογράφος Carl Warner δημιουργεί και φωτογραφίζει εκτάσεις γης αποκλειστικά φτιαγμένες από... φαγητά! Το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό. Η δημιουργικότητα στην υπηρεσία της τέχνης. Απολαύστε:
Ότι φαίνεται στη φωτογραφία μπορεί να βρεθεί σε μια κουζίνα!
Perierga.gr - Τοπία από φαγητάΔέντρα από μπρόκολο, μοναπάτια φτιαγμένα από κύμινο, εντυπωσιακά βουνα από καρβέλια ψωμιού, σύννεφα από κουνουπίδι!
Perierga.gr - Τοπία από φαγητάΗ ιταλική κουζίνα δημιουργεί τοπίο. Καρότσι από λαζάνια, τοίχος από σπόρους κουκουναριού, δέντρα από πιπεριές, χωριό από παρμεζάνα.
Perierga.gr - Τοπία από φαγητάΤρισδιάστατη αίσθηση, με βράχους από ψωμί, σταλακτίτες από καρότα και βυθό από κουνουπίδια και άλλα λαχανικά!


Perierga.gr - Τοπία από φαγητά
Εξωτική παραλία με τη θάλασσα να σχηματίζεται από φιλέτα σολομο

24ΩΡΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...