Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2010

Σήμερα στην Ελλάδα ο Φερέιρα

http://www.parapolitika.gr/files/images/%20Fereira_0.jpgΑν ο «πλανητάρχης» το επιτρέψει, ο Ζεσουάλδο Φερέιρα θα πατήσει σήμερα το μεσημέρι αθηναϊκό έδαφος...
Ο Ομπάμα φτάνει στη Λισαβόνα και εφόσον δεν υπάρξει πρόβλημα στις πτήσεις, ο 64χρονος τεχνικός έρχεται να συναντηθεί με τον Πατέρα και να υπογράψει! 
 
«Είμαι χαρούμενος που γυρνάω σε top επίπεδο», τόνισε ο Πορτογάλος.
Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα πατάει Αθήνα!
Ο Πορτογάλος προπονητής που ήταν το φαβορί για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Παναθηναϊκού, όπως είχαμε αποκαλύψει από το βράδυ της Κυριακής, μετά το ραντεβού με τους Αντωνίου και Φρέιτας και την επιβεβαίωση της συμφωνίας του με το «τριφύλλι» έρχεται αύριο στην Αθήνα σύμφωνα με την A' Bola. 
 
Ο Πορτογάλος τεχνικός αναμένεται το πρωί ή το μεσημέρι στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» για να συναντηθεί με τον Νικόλα Πατέρα και να μπουν οι υπογραφές μέχρι το καλοκαίρι του 2012.
Μάλιστα αναφέρεται ότι ο 64χρονος προπονητής θα παρακολουθήσει την αναμέτρηση με τον Ηρακλή και θα κάνει ντεμπούτο με την Μπαρτσελόνα στο ΟΑΚΑ. 
 
Μάλιστα, ο ίδιος ο 64χρονος τεχνικός μιλώντας στους συνεργάτες του δεν έκρυβε την ανυπομησία του για την νέα σελίδα που ανοίγεται στην προπονητική του καριέρα.
«Είμαι ανυπόμονος για αυτή την νέα πρόκληση. Χαίρομαι που επιστρέφω σε μια ομάδα τοπ επιπέδου, που κάνει πρωταθλητισμό. Είμαι πολύ αισιόδοξος«. 
 
Όσον αφορά την άφιξή του, αυτό εξαρτάται από τον... Μπάρακ Ομπάμα!
 
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ θα πάει σήμερα στη Λισαβόνα και η άφιξή του δεν αποκλείεται να επηρεάσει τις πτήσεις. 
 
Έτσι, ο Φερέιρα θα φτάσει είτε το μεσημέρι είτε αργά το απόγευμα. 
 
Τι λέει ο Παναθηναϊκός
Από κει και πέρα, στο «πράσινο στρατόπεδο» ξεκαθάριζαν ότι ναι μεν ο Φερέιρα είναι πολύ ψηλά στην λίστα, αλλά τόνιζαν πως αν δεν γίνει το ραντεβού ανάμεσα στους Πατέρα, Αντωνίου και Φρέιτας δεν θα ειδοποιηθεί ο Πορτογάλος να έρθει στην Αθήνα. 
 
Επίσημα, λοιπόν, το «τριφύλλι» δεν επιβεβαιώνει το ρεπορτάζ που έρχεται από την Ιβηρική.
24ΩΡΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...