Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2010

Η βενζίνη θα φθάσει τα 2 ευρώ σύμφωνα με πρώην CEO της Shell

Τον τελευταίο καιρό, ολοένα και περισσότερες συζητήσεις γίνονται για την τιμή της βενζίνης και αύξηση αυτής, σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα...  
Αν θα συμβεί κάτι τέτοιο, τότε η τιμή ίσως αγγίξει και τα 2 ευρώ το λίτρο. Αυτό αναμένεται να συμβεί, σύμφωνα με την άποψη που έχει ο περισσότερος κόσμος, στην Ελλάδα και όχι σε άλλες χώρες.

Στην πραγματικότητα όμως και σύμφωνα με δηλώσεις του πρώην CEO της Shell, John Hofmeister, η τιμή του βαρελιού θα ανέβει αισθητά εξαιτίας της αύξησης στην παγκόσμια ζήτηση, που οφείλεται κατά κύριο λόγο στην Κίνα. 
 
Σε γενικές γραμμές, η τιμή θα αυξηθεί τόσο, που το 2012 αναμένεται να αγγίξει ακόμα και τα 2 ευρώ το λίτρο σχεδόν στις περισσότερες χώρες και κυρίως της Γηραιάς Ηπείρου.

Ένα σενάριο που σίγουρα προβληματίζει πολύ κόσμο και θα οδηγήσει αρκετούς στην αγορά είτε υβριδικών οχημάτων είτε ηλεκτρικών, που από φέτος θα ξεκινήσουν να κυκλοφορούν ευρέως στον δρόμο.


totefteri.blogspot.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...