Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2010

Καλή χρονιά ελληνικό μπάσκετ!





Διαβάστε όλο το χρονικό του αγώνα που κρατάει από τις 19:00 το απόγευμα!


Λίγες ώρες πριν την αλλαγή του νέου χρόνου και απ’ ότι φαίνεται μόνο αυτός θα αλλάξει. Το μπάσκετ θα μείνει στο ίδιο, χαμηλό επίπεδο που είναι τα τελευταία χρόνια στην χώρα μας.
Σε ένα μπάσκετ του οποίο το λάβαρο κρατάει μόνο ο πρωταθλητής Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός.
Διακοπή έχουμε αυτή την στιγμή στον αγώνα Κυπέλλου μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού.
Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ βλέποντας την ομάδα τους να ανακάμπτει και να μειώνει στους 10 πόντους ( 37 – 47 ), άρχισαν να πετούν αντικείμενα (!!!) και αυτό είχε σαν συνέπεια να διακοπεί το ματς.

Οι διαιτητές είχαν κάνει προειδοποιήσεις ήδη δύο φορές, μετά από ρήψη κροτίδων και πλαστικών αντικειμένων, από μερίδα οπαδών των γηπεδούχων. Στην 3η περίοδο κι ενώ ο ΠΑΟΚ έτρεχε σερί 8-0, μετατρέποντας το 29-47 σε 37-47, στο παρκέ έπεσαν πάλι αντικείμενα.

Ο πρώτος διαιτητής της αναμέτρησης Χρήστος Χριστοδούλου, πήρε την απόφαση να αποχωρήσουν οι τρεις διαιτητές στ' αποδυτήρια ως προειδοποίηση για οριστική διακοπή. Καθώς ο Χριστοδούλου κατευθυνόταν προς τη φυσούνα δέχτηκε αντικείμενο στο κεφάλι και τραυματίστηκε. Οι διαιτητές αποχώρησαν στις 20:18.
Αργότερα, κι ενώ οι παίκτες των δύο ομάδων είχαν βγει για προθέρμανση, έλαβαν την απόφαση να εκκενωθεί το κλειστό της Πυλαίας για να συνεχιστεί ο αγώνας, ενώ στην αντίθετη περίπτωση προειδοποίησαν πως θα προχωρούσαν στην οριστική διακοπή του αγώνα. Οι παίκτες του Ολυμπιακού αποχώρησαν για τα αποδυτήρια στις 20:40.

* To παιχνίδι έχει διακοπεί εδώ και περίπου 50 λεπτά και το μέλλον του είναι αβέβαιο. Πρέπει να τονίσουμε ότι έχει εκκενωθεί το 80% του γηπέδου.

* Μία ώρα μετά την διακοπή του αγώνα κάποιοι οπαδοί έχουν μπει στο παρκέ. Μάλιστα χορεύουν και τραγουδάνε!

* Το «λάβαρο» από τον τραυματισμό του Χριστοδούλου, είναι ένα καρούμπαλο πάνω από το μάτι. Το γήπεδο δεν έχει αδειάσει εντελώς και υπάρχει κίνδυνος για οριστική διακοπή του αγώνα.

*Αν η Πυλαία δεν εκκενωθεί στα επόμενα 10 λεπτά τότε δεν αποκλείεται οι διαιτητές να κλείσουν το φύλλο αγώνα

* Έχουμε νέα οδηγία διαιτητών: Οι 300 οπαδοί που έμειναν, να πάνε πάνω – πάνω στις εξέδρες. Πρέπει να βρεθεί λύση…

* «Από τη μία παρακαλάμε τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο και από την άλλη τους διώχνουμε. Δεν είναι δική μας η ευθύνη είναι άλλων. Τόσες μέρες παρακαλάμε τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο και τώρα τους λέμε φύγετε», δήλωσε στον Sentra 103,3 ο τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, Νίκος Σταυρόπουλος πριν από λίγη ώρα.

* Το παιχνίδι έχει διακοπεί εδώ και 1 ώρα και 25 λεπτά και το παιχνίδι είναι ακόμα σε «προσωρινή» διακοπή. 200 οπαδοί του ΠΑΟΚ που έχουν απομείνει δεν φεύγουν …με τίποτα από το γήπεδο.

* Ακόμη και Σούλης Μαρκόπουλος πήρε το μικρόφωνο κάνοντας εκκλήσεις στους ανεγκέφαλους οπαδούς προκειμένου να φύγουν.

* Εμμένουν στην απόφασή τους οι διαιτητές. Δεν βγαίνουν να συνεχίσουν το ματς αν πρώτα δεν αποχωρήσει και ο τελευταίος οπαδός...

* Περίπου 100-150 άτομα παραμένουν στο γήπεδο.

* Ο Σούλης Μαρκόπουλος σκαρφαλώνει τα κάγκελα προκείμενου να πείσει τους τελευταίους να αποχωρήσουν!

* Αυτή τη στιγμή η αστυνομιά έχει αναλάβει δράση, προκειμένου να βγάλει τους 150-200 οπαδούς που παραμένουν στο κλειστό!

* Από την πλευρά του ο Ολυμπιακός παρουσιάζεται πλέον επιφυλακτικός για το αν θα δεχθεί να κατέβει να αγωνιστεί. Οι Πειραιώτες εξετάζουν το ενδεχόμενο να υποβάλουν ένσταση καθώς η διορία που έδωσαν οι διαιτητές ώστε να αρχίσει και πάλι το ματς έχει εκπνεύσει εδώ και ώρα.
Tο παιχνίδι έχει σταματήσει εδώ και περίπου 2 ώρες...

* Σχεδόν όλοι οπαδοι έχουν αποχωρήσει και πλέον γίνονται προσπάθειες να πειστεί ο Ολυμπιακός να αγωνιστεί. Οπως φαίνεται οι Πειραιώτες να δεχθούν κι έτσι το ματς αναμένεται να τελειώσει κανονικά.

* Βγήκαν για ζέσταμα οι παίκτες στο... σχεδόν άδειο κλειστό της Πυλαίας. Τα παιχνίδι θα ξαναξεκινήσει γεγονός που συμφέρει τον ΠΑΟΚ καθώς η τιμωρία του θα είναι μικρότερη…

*Τηλεφωνική επαφή με τον πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ), Γιώργο Βασιλακόπουλο, είχαν οι διοικούντες την ΚΑΕ ΠΑΟΚ. Ο Γιώργος Βασιλακόπουλος τους συνέστησε να κάνουν ό,τι είναι δυνατό για να ξαναρχίσει ο ημιτελικός.

* TO ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΠΑΛΙ!
* Για την ιστορία… Λήξη τρίτου δεκαλέπτου, 39-55 ο Ολυμπιακός.

* Λήξη της παρωδίας.
ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός 60-79

Τα δεκάλεπτα: 13-17, 25-40, 39-55, 60-79
undefined

undefined
undefined
 NEWSBOMB

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...