Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2010

Λουκέτο σε 60.000 ιστοσελίδες με πορνό

«Λουκέτο» σε 60.000 ιστοσελίδες με πορνό
Ευκαιρία λογοκρισίας καταλογίζουν στην κινεζική κυβέρνηση...

Περισσότερες από 60.000 ιστοσελίδες πορνογραφικού περιεχομένου έκλεισε η Κίνα μέσα στο 2010, εντοπίζοντας στην πορεία της έρευνας περίπου 5.000 υπόπτους, σύμφωνα με ανακοινώσεις κυβερνητικού αξιωματούχου.

Οι επικριτές κατηγόρησαν την κινεζική κυβέρνηση πως εντείνει γενικά τη λογοκρισία και πως στην ευρύτερη επιχείρηση κατά των πορνο-ιστοσελίδων «έπιασε» και πολλές ιστοσελίδες με πολιτικό περιεχόμενο ή περιεχόμενο που συνδιαμορφώνεται από τους χρήστες.

«Η καμπάνια μας ήταν πολύ επιτυχημένη και καθόλου εύκολη, κάναμε το διαδικτυακό περιβάλλον πολύ πιο καθαρό καθώς υπήρχε πολλή πορνογραφία διαθέσιμη», σχολίασε από την πλευρά του κυβερνητικός αξιωματούχος προσθέτοντας: «Η καμπάνια μας δεν έφτασε στο τέλος της, θα είναι μία μακρά μάχη».

24ΩΡΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...