Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2010

Ορκίστηκε το Δημοτικό Συμβούλιο Ανδραβίδας – Κυλλήνης

Με αισιοδοξία για το μέλλον και με διάθεση να αντιμετωπίσει τις δυσκολίες της επόμενης μέρας, βάζοντας σε αναπτυξιακή τροχιά το διευρυμένο Δήμο, ορκίστηκε το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης.
Η ορκωμοσία πραγματοποιήθηκε το απόγευμα στο Πολιτιστικό Κέντρο Λεχαινών «Άστρον» χοροστατούντος του Επισκόπου Ωλένης Αθανασίου.
Καλωσορίζοντας τα μέλη του νέου Δημοτικού Συμβουλίου αλλά και τους δημότες που τίμησαν με την παρουσία τους την τελετή ορκωμοσίας, ο Δήμαρχος Ανδραβίδας – Κυλλήνης Δημήτρης Αρβανίτης αναφέρθηκε στις προκλήσεις της επόμενης ημέρας, σημειώνοντας ότι όλα τα μέλη του συμβουλίου θα εργαστούν για τη βελτίωση της ζωής των πολιτών και για να πρωταγωνιστήσει ο Δήμος στην ανάπτυξη και την ευημερία.

«Εύχομαι να υπάρξει εποικοδομητική συνεργασία για το καλό του δήμου Ανδραβίδας – Κυλλήνης και τα προβλήματα που σήμερα φαντάζουν άλυτα, να αντιμετωπισθούν και να ξεπεραστούν» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Από την πλευρά του ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Γιώργος Παναγιωτόπουλος επεσήμανε ότι η παράταξή του και ο ίδιος θα εργαστούν για την πρόοδο της περιοχής.

Ο επικεφαλής της παράταξης της ελάσσονος μειοψηφίας Παναγιώτης Δημητρόπουλος επεσήμανε ότι η κοινωνία ακουμπά τη νέα προσπάθεια που γίνεται, προσθέτοντας ότι θα είναι αρωγός σε κάθε καλή κίνηση.

Στην τελετή ορκωμοσίας του Δημοτικού Συμβουλίου Ανδραβίδας - Κυλλήνης παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων ο βουλευτής της Ν.Δ. Κώστας Τζαβάρας, ο νέος δήμαρχος Πηνειού Αλέξης Καστρινός, οι απερχόμενοι δήμαρχοι Λεχαινών Νίκος Κουλούρης, Βουπρασίας  Αντώνης Σερέτης, Κάστρου - Κυλλήνης  Γιώργος Μπούρμπουλας, Ανδραβίδας Γιάννης Παπανδρέου και Βαρθολομιού Χρήστος Βρυώνης, ο πολιτευτής της Ν.Δ. Θεόδωρος Βλαγκούλης, ο διοικητής της Π.Υ. Λεχαινών Γρηγόρης Κανελλόπουλος, εκπρόσωποι του κλήρου και των τοπικών Αρχών.
iliatora.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Διευθύντρια του δημ σχολείου Κα Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ευχαριστεί τον ευγενή χορηγό του σχολείου Δ.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ

  Η Διευθυντήρια του δημ σχολείουΝεοχωρίου  Κυρία Ευγενία Αλεξανδροπούλου   με γραπτή επιστολή που ακολουθεί, ευχαριστεί θερμά  τον συγχωρια...