Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2010

Κλοπές, πλαστά χαρτονομίσματα & καμένα ζώα...


Κλοπές, πλαστά χαρτονομίσματα & καμένα ζώα...
φωτο αρχείου
Ιδιαίτερη προτίμηση σε πινακίδες και άδειες κυκλοφορίας δείχνουν τελευταία οι κλέφτες, πέρα από τις συνήθεις κλοπές. Επίσης την εμφανισή τους έκαναν πλαστά χαρτονομίσματα (μιας και τα αληθινά έχουν εξαφανιστεί...) ενώ στη Λαμπεία 14 ζώα απανθρακώθηκαν μέσα στη στάνη...
Σε Πύργο και Ανδραβίδα χτύπησαν κλέφτες και μάλιστα νωρίς, σε ώρες που η κίνηση ήταν αυξημένη.

Συγκεκριμένα στον Πύργο 48χρονος κατήγγειλε την κλοπή μοτοποδηλάτου μάρκας ΥΑΜΑΗΑ το οποίο είχε μόλις αγοράσει από 27χρονη. Η κλοπή έγινε στις 26 Δεκεμβρίου και ώρα 7.30μμ.

Στην Ανδραβίδα 49χρονος κατήγγειλε στην Αστυνομία ότι άγνωστος έσπασε το τζάμι φορτηγού αυτοκινήτου που ανήκει στον αδερφό του και αφαίρεσε ραδιοκασετόφωνο αξίας 300€. Η κλοπή έγινε μεταξύ 20:00 και 20:45 το βράδυ της Τρίτης.

Διαστάσεις επιδημίας φαίνεται ότι λαμβάνει τις τελευταίες ημέρες η απώλεια πινακίδων και αδειών κυκλοφορίας. 40χρονος από τον Πύργο αλλά και μία γυναίκα δήλωσαν στην Αστυνομία ότι βρήκαν τα αυτοκίνητά τους χωρίς πινακίδες κυκλοφορίας. Επίσης, ένας 74χρονος από την Αμαλιάδα δήλωσε απώλεια της άδειας κυκλοφορίας του.

Δύο πλαστά χαρτονομίσματα εντοπίστηκαν σε Πύργο και Αμαλιάδα. Στο κατάστημα της Eurobank στον Πύργο εντοπίστηκε σε χρηματαποστολή σούπερ μάρκετ ένα πλαστό χαρτονόμισμα των 20€. Αντίστοιχα, στο κατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στην Αμαλιάδα παραδόθηκε από πολίτη ένα πλαστό χαρτονόμισμα των 50€.

Από πυρκαγιά που ξέσπασε το πρωί της Τετάρτης σε στάνη, στην περιοχή Αγίου Νικολάου Λαμπείας, κάηκαν 8 κατσίκες, 5 κατσικάκια και ένα αρνί. Η στάνη καταστράφηκε ολοσχερώς πριν προλάβει να επιχειρήσει η Πυροσβεστική, το ανακριτικό τμήμα της οποίας διενεργεί προανάκριση για να εξακριβωθούν τα αίτια της πυρκαγιάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Διευθύντρια του δημ σχολείου Κα Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ευχαριστεί τον ευγενή χορηγό του σχολείου Δ.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ

  Η Διευθυντήρια του δημ σχολείουΝεοχωρίου  Κυρία Ευγενία Αλεξανδροπούλου   με γραπτή επιστολή που ακολουθεί, ευχαριστεί θερμά  τον συγχωρια...