Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2010

ΑΝΕΚΔΟΤΟ: Μαϊμού η αλανιάρα!

-Μια μέρα σε ένα ζωολογικό κήπο φέρνουν μια καινούρια μαϊμού , όπως είναι φυσικό , την βάζουν στο κλουβί με τις άλλες μαϊμούδες την ίδια νύχτα όμως τις... πη*****ει όλες και ψοφάνε από το πολύ πη*****μα
-Έκπληκτοι οι υπεύθυνοι του ζωολογικού κήπου , μόλις καταλαβαίνουν τι συνέβη , την μεταφέρουν στο κλουβί με τους γορίλες , πιστεύοντας ότι εκεί θα ηρεμίσει .Ωστόσο το βράδυ γίνονται τα ίδια και οι γορίλες πεθαίνουν όλοι . 

Τις επόμενες μέρες η μαϊμού μεταφέρεται στο κλουβί με τους ελέφαντες , τους κροκόδειλους τους βόες , όμως το αποτέλεσμα παραμένει το ίδιο . 

-Στο τέλος την βάζουν μαζί με την ζέβρα . Η άμοιρη ζέβρα μαζεύτηκε φοβισμένη σε μια γωνία , ωστόσο η μαϊμού κάθισε σκεφτική στην άλλη μεριά του κλουβιού χωρίς να πλησιάσει περισσότερο .

-Πέρασαν κάποιες μέρες και η κατάσταση παρέμενε η ίδια . Οι επιστήμονες όμως ήθελαν να μάθουν τι συμβαίνει έτσι έφεραν ένα ειδικό μηχάνημα για να διαβάσουν τη σκέψη της μαϊμούς .
-Τι λοιπόν σκεφτόταν η ζωηρή μαϊμού ;

"Α , ρε πο**η γάιδαρε , δεν θα βγάλεις τις πυτζάμες ; που θα μου πας  , θα σε π*****ω....

24oro

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Διευθύντρια του δημ σχολείου Κα Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ευχαριστεί τον ευγενή χορηγό του σχολείου Δ.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ

  Η Διευθυντήρια του δημ σχολείουΝεοχωρίου  Κυρία Ευγενία Αλεξανδροπούλου   με γραπτή επιστολή που ακολουθεί, ευχαριστεί θερμά  τον συγχωρια...