Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2010

Καταδίκη φύλακα ψυχιατρείου για ασέλγεια σε τρόφιμο

Η υπόθεση είχε συγκλονίσει πριν δυο χρόνια την τοπική κοινωνία της... Πάτρας.
Ένας φύλακας ψυχιατρείου είχε συνευρεθεί ερωτικά με μια τρόφιμο εντός ψυχιατρικού ιδρύματος! 
 
Το θέμα έφτασε στην δικαιοσύνη η οποία σήμερα εκδίκασε την υπόθεση σε δεύτερο βαθμό.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, η ασθενής είχε εισαχθεί μόλις μια μέρα πριν στο ίδρυμα, όπου εργαζόταν ο φύλακας ιδιωτικής εταιρείας.
 
Κατά την απολογία της ενώπιων των δικαστών, η εν λόγω γυναίκα κατέθεσε ότι έπεσε θύμα βιασμού από τον άντρα ο οποίος εισήλθε στο δωμάτιο της εξαναγκάζοντας την να συνευρεθούν ερωτικά με τη βία. Ωστόσο η κατάθεση της έχει αλλάξει αρκετές φορές μιας και αρχικά είχε δηλώσει πως η πράξη έγινε με τη συγκατάθεσή της.


Από την πλευρά του ο φύλακας παραδέχτηκε ότι εισήλθε στο δωμάτιο της ασθενούς με τη διαφορά ότι εκείνη του επιτέθηκε γυμνή. Δήλωσε μάλιστα πως ούτε καν την ακούμπησε.


Η νεαρή γυναίκα ανέφερε στο δικαστήριο: «Ήταν την επομένη που είχα μπει στο ίδρυμα. Με είχε βρει στο προαύλιο και μου μίλησε. 
 
Μου είπε πόσο ωραία γυναίκα ήμουν και τι δουλειά είχα σ' αυτό το μέρος.
 
Στη συνέχεια, μου ζήτησε το... στηθόδεσμό μου. Μετά μπήκε στο δωμάτιό μου, κλείδωσε την πόρτα, ξεκούμπωσε το παντελόνι του και με βίασε».

Από τη πλευρά του ο κατηγορούμενος είπε στην απολογία του: «Ήταν πολύ προκλητική με υπονοούμενα και απρεπή συμπεριφορά, μας έδειχνε το στήθος της, μας προκαλούσε πετάγοντας υπονοούμενα. Πριν γίνει ό,τι έγινε, ήταν έξω και έκανε πλάκα. 
 
Μας πείραζε. Την ακολούθησα όταν πήγε στο θάλαμό της να δω αν είναι εντάξει. Την βρήκα πάνω στο κρεβάτι, με κοίταζε περίεργα.

Βγήκα έξω και μετά ξαναμπήκα γιατί με φώναξε μέσα σε δύο λεπτά που είχαν περάσει είχε βγάλει τα ρούχα της, με πλησίασε και προσπάθησε να με φιλήσει και με χάιδευε. Εγώ γύρισα από την άλλη αντικρίζοντας τον τοίχο... 
 
Δεν άντεξα, και αυνανίστηκα τελειώνοντας στον τοίχο». Το δικαστήριο τον καταδίκασε σε 18μηνη φυλάκιση με τριετή αναστολή, αναγνωρίζοντάς του το ελαφρυντικό της μετεφηβικής ηλικίας.

newsbomb.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...