Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2010

Ραντεβού θανάτου Ολυμπιακών-Παναθηναϊκών!

Ραντεβού θανάτου Ολυμπιακών-Παναθηναϊκών!
Ραντεβού θανάτου στην Πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου ανάμεσα σε χούλιγκανς Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού απέτρεψε η Ελληνική Αστυνομία!


Τοjavascript:void(0) ραντεβού είχε δοθεί πριν τον αγώνα μπάσκετ της περασμένης Πέμπτης (16/12) ανάμεσα στον Ηλυσιακό και τον Ολυμπιακό.

Στην περιοχή κοντά στο γήπεδο του Ηλισιακού βρέθηκαν περίπου 200-300 χούλιγκανς του Ολυμπιακού, για την παρουσία των οποίων ήταν ενήμεροι οι αντίστοιχοι χούλιγκανς του Παναθηναϊκού. Η κατάσταση μύριζε… μπαρούτι και όλα έδειχναν ότι θα είχαμε σκηνικά ανάλογα με αυτά της Λαυρίου, όταν το 2007 είχε χάσει τη ζωή του ο Μιχάλης Φιλόπουλος.

Η αστυνομία είχε ενημερωθεί και κινητοποιήθηκε μαζικά, δημιουργώντας μπλόκα, και αποσόβησε τα χειρότερα. Διαβάστε αναλυτικότερα για την επιχείρηση της αστυνομίας που αποκάλυψε ο αρχηγός της ελληνικής αστυνομίας Λ. Οικονόμου, και το πώς παρακολουθούνται από τις αρχές οι σύνδεσμοι των ομάδων στη μεγάλη αποκάλυψη που έφερε στο φως της δημοσιότητας το
 
soccerplus.gr




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Διευθύντρια του δημ σχολείου Κα Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ευχαριστεί τον ευγενή χορηγό του σχολείου Δ.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ

  Η Διευθυντήρια του δημ σχολείουΝεοχωρίου  Κυρία Ευγενία Αλεξανδροπούλου   με γραπτή επιστολή που ακολουθεί, ευχαριστεί θερμά  τον συγχωρια...