Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2010

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: «Κλειδώνουν» οι στόχοι

http://www.katimagiko.gr/sites/default/files/imagecache/edarticle_content/article/2010_12/rakitic_211210.jpgΗ μεταγραφική περίοδος πλησιάζει και ο Ολυμπιακός έχει αρχίσει να καταλήγει στους τελικούς… υποψήφιους! 
 
Ράκιτιτς η δύσκολη λύση, Πέτροβιτς, Νεκουνάμ, Μοντίγιο οι… υπό μελέτη, Αμπντούν, Ονουάτσι, Κουμορτζί οι εγχώριες λύσεις.
 
Ο Ιβάν Ράκιτιτς αποτελεί σαφώς την πιο ελκυστική αλλά και ταυτόχρονα την πιο δύσκολη περίπτωση που εξετάζει ο Ολυμπιακός αυτή την εποχή.
 
Ο Κροάτης χαφ έχει «ρεύμα» μέσα στην ομάδα, αφού όλοι θεωρούν ότι είναι η περίπτωση παίκτη που μπορεί να ανεβάσει κι άλλο το επίπεδό της. Το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι, ωστόσο αυτό το στοιχείο είναι ταυτόχρονα και θετικό και αρνητικό, για διαφορετικούς λόγους. Ο Ολυμπιακός θα έχει σε λίγες μέρες το δικαίωμα να διαπραγματευθεί μαζί του απευθείας χωρίς τη συγκατάθεση της Σάλκε, όμως το ίδιο θα μπορεί να κάνει και η… υπόλοιπη μισή Ευρώπη που ενδιαφέρεται για την υπογραφή του.
Την ίδια ώρα, ακριβώς επειδή είναι εξαιρετικά ταλαντούχος και σε ηλικία μόλις 22 ετών, ο ποδοσφαιριστής θα προσπαθήσει να εκμεταλλευθεί το γεγονός αυτό σε συνδυασμό με το ότι η επόμενη ομάδα του μπορεί να μην πληρώσει ούτε ευρώ για την απόκτησή του, ούτως ώστε να ζητήσει ένα εξαιρετικά υψηλό συμβόλαιο. Όπως και να ‘χει πάντως, οι ερυθρόλευκοι παρακολουθούν από πολύ κοντά την υπόθεση και εξετάζουν εξονυχιστικά κάθε πιθανή παράμετρό της. Άλλωστε βιασύνη δεν υπάρχει σε καμία περίπτωση…

Από κει και πέρα, υπάρχει ακόμη μια τριάδα ποδοσφαιριστών οι οποίοι φαίνεται πως βρίσκονται στις υψηλότερες θέσεις της μεταγραφικής λίστας της ομάδας και μάλιστα οι δύο εξ αυτών απασχολούν τον Θρύλο από το καλοκαίρι.
 
Αυτοί είναι οι Ράντοσλαβ Πέτροβιτς της Παρτιζάν (αμυντικό χαφ – 21, Σερβία) και Γιαβάντ Νεκουνάμ της Οσασούνα (αμυντικό χαφ – 30, Ιράν), ενώ τις τελευταίες ημέρες, στη λίστα προστέθηκε ο 26χρονος Αργεντινός μεσοεπιθετικός, Βάλτερ Μοντίγιο, της Κρουζέιρο.
 
Να σημειωθεί πως Ράκιτιτς και Μοντίγιο είναι ποδοσφαιριστές με περισσότερες δημιουργικές ικανότητες, ενώ οι Πέτροβιτς και Νεκουνάμ έχουν συνήθως ανασταλτικό ρόλο στις ομάδες τους.

Τέλος, από την ελληνική αγορά συνεχίζει να εξετάζεται ο Μπερνάρ Κουμορτζί του Πανιωνίου, ο οποίος μπορεί να αποκτηθεί με περίπου 1 εκ. ευρώ συν δύο δανεικούς ως ανταλλάγματα. 
 
Την ίδια ώρα, η Καβάλα παραχωρεί «πακέτο» τους Αμπντούν και Ονουάτσι και η περίπτωσή τους επίσης εξετάζεται. Για αυτές τις λύσεις όμως, προς το παρών ο Βαλβέρδε δεν έχει πάρει κάποια απόφαση.
24oro

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Διευθύντρια του δημ σχολείου Κα Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ευχαριστεί τον ευγενή χορηγό του σχολείου Δ.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ

  Η Διευθυντήρια του δημ σχολείουΝεοχωρίου  Κυρία Ευγενία Αλεξανδροπούλου   με γραπτή επιστολή που ακολουθεί, ευχαριστεί θερμά  τον συγχωρια...