Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2011

Ηράκλειο: Θρήνος για το 8χρονο αγοράκι που έπεσε σε φρεάτιο




Συγκλονισμένοι οι κάτοικοι στο Ηράκλειο μετά τον τραγικό θάνατο ενός 8χρονου αγοριού που έπεσε σε φρεάτιο. 

Μετά από πολύωρη επιχείρηση της Πυροσβεστικής, το άτυχο παιδί ανασύρθηκε νεκρό μέσα από το φρεάτιο βάθους 8 μέτρων που είχε πέσει.

Στην οδό Α. Περατσάκη όπου συνέβη το δυστύχημα μαζί με τον 8χρονο έπαιζαν ανυποψίαστα κι άλλα μικρά παιδιά.

Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, το αγόρι από την Αλβανία έπεσε μέσα.Οι φίλοι του τον φώναζαν αλλά δεν έπαιρναν καμία απάντηση. Τότε έσπευσαν να ειδοποιήσουν τους γονείς τους και άμεσα έφτασαν στο σημείο οι άνδρες της Πυροσβεστικής και κλιμάκιο του ΕΚΑΒ και ξεκίνησαν επιχείρηση διάσωσης.



Οι διασώστες αντιμετώπισαν μεγάλη δυσκολία να μπουν στο φρεάτιο καθώς είναι πάρα πολύ στενό, σύμφωνα με τους επικεφαλής του κλιμακίου “δεν χωρούσε ούτε...φίδι”! Μετά από τεράστια προσπάθεια το μικρό παιδί ανασύρθηκε με ανακοπή και υποθερμία και παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των διασωστών του ΕΚΑΒ, δεν κατάφερε να επανέλθει.

Οι άνδρες της ασφάλειας Ηρακλείου διεξάγουν έρευνα τόσο για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το δυστύχημα, όσο και για το γεγονός ότι ήταν ανοιχτό το φρεάτιο χωρίς τα απαραίτητα μέτρα για να μην το πλησιάσει κάποιος.

Σύμφωνα με μαρτυρίες άλλων παιδιών, πήγε να πιάσει μια μπάλα που είχε πέσει σε ακάλυπτο φρεάτιο, στην αυλή εγκαταλελειμμένου σπιτιού, και έπεσε μέσα.
ilianet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...