Επιστρέφει ο Κοτσόλης, τροχαίο ο Σισέ


Επιστρέφει ο Κοτσόλης, τροχαίο ο Σισέ 
Κοντά στην απόκτηση του Στέφανο Κοτσόλη βρίσκεται ο Παναθηναϊκός. Μετά τον τραυματισμό του Ορέστη Καρνέζη,
ο οποίος θα μείνει εκτός δράσης για δύο μήνες, αλλά και την παραχώρηση του Ντάνιελ Φερνάντες στον Πανσερραϊκό, οι «πράσινοι» είχαν μείνει με τον νεαρό Στέφανο Καπίνο ως ρεζέρβα του Αλέξανδρου Τζόρβα.

Ο 31χρονος γκολκίπερ έλυσε το συμβόλαιό του στα τέλη του Αυγούστου και έχει δικαίωμα να μετακινηθεί σε ομάδα της αρεσκείας του ως ελεύθερος μέχρι τις 14 Φεβρουαρίου. Ο Κοτσόλης αναδείχθηκε από τις ακαδημίες του Παναθηναϊκού κι έπαιξε στην πρώτη ομάδα από το 1998 μέχρι το 2005.
Ακολούθως μετακινήθηκε στη Λάρισα, όπου και παρέμεινε μέχρι το 2009. Πέρυσι αγωνίστηκε στην Ομόνοια έχοντας 15 συμμετοχές στο κυπριακό πρωτάθλημα και 4 στα προκριματικά του Europa League.

Τροχαίο χωρίς συνέπειες για Σισέ

Ραντεβού με την ατυχία είχε ο Τζιμπρίλ Σισέ κατά την αποχώρησή του από την προπόνηση του Παναθηναϊκού το πρωί της Τρίτης. Ο Γάλλος επιθετικός είχε ένα τροχαίο με το πολυτελές αυτοκίνητό του, χωρίς-ευτυχώς-να υποστεί κανέναν τραυματισμό.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Τζιμπρίλ Σισέ θα τοποθετηθεί εντός της ημέρας επίσημα για δημοσίευμα εφημερίδας που τον έφερε να είχε την Παρασκευή συνάντηση με τον πρώην πρόεδρο της ΠΑΕ, Νικόλα Πατέρα, συζητώντας διάφορα θέματα, ανάμεσα στα οποία και το μέλλον του στην ομάδα.
sporfm

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ (Σουρωτή) - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ :ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Αψίδα Γαλέριου ,Λευκός Πύργος , Ροτόντα, Πλατεία Αριστοτέλους Άνω πόλη -Επταπύργιο

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ