Στον εισαγγελέα της ΕΠΟ οι κασέτες



Στον εισαγγελέα της ΕΠΟ οι κασέτες
Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας της ΕΠΟ Ανδρέας Φάκος δραστηριοποιήθηκε...



και ζήτησε όλο το υλικό της υπόθεσης των… κασετών από τον αθλητικό εισαγγελέα Κωνσταντίνο Σιμιτζόγλου.

Ο κ. Φάκος λαμβάνοντας υπόψη και τα δημοσιεύματα αποφάσισε να ζητήσει όλο το υλικό που έχει στα χέρια του ο κ. Σιμιτζόγλου. Να θυμίσουμε ότι ο τελευταίος έχει στην κατοχή του ακόμα και τις δύο κασέτες (αφορούν τις καταγγελίες για τα ματς Αρης- Παναθηναϊκός και Μακάμπι- Ολυμπιακός) που του παρέδωσε χθες ο Αλέξης Κούγιας που είναι και ο καταγγέλλων της υπόθεσης.

Πάντως η κίνηση αυτή είναι χωρίς αντίκρισμα, καθώς από τη στιγμή που έχει ξεκινήσει ήδη από τη δικαιοσύνη η προκαταρκτική εξέταση δεν μπορεί να αποσταλεί στον κ. Φάκο το υλικό. Αξίζει να σημειωθεί ότι παρόμοια κίνηση, χωρίς αποτέλεσμα, είχε γίνει στο παρελθόν και από τον κ. Φάκο στην υπόθεση των «ύποπτων» αγώνων.

Αυτό που θα μπορούσε να κάνει η ΕΠΟ είναι να ζητήσει το υλικό από τον ίδιο τον Αλέξη Κούγια ή ακόμα να ασκήσει δίωξη στον γνωστό ποινοκολόγο για δυσφήμηση του αθλήματος, αφού είναι άνθρωπος του ποδοσφαίρου (πρόεδρος ΠΑΕ Παναχαϊκής) προκειμένου να επισπεύσει τις διαδικασίες.

http://www.onsports.gr/

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ (Σουρωτή) - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ :ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Αψίδα Γαλέριου ,Λευκός Πύργος , Ροτόντα, Πλατεία Αριστοτέλους Άνω πόλη -Επταπύργιο

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ